فواید کلاهک بادمجان برای دیابت ؛ خواص کلاهک بادمجان برای قند خون

فواید کلاهک بادمجان برای دیابت

فواید کلاهک بادمجان برای دیابت ؛ خواص کلاهک بادمجان برای قند خون همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

فواید کلاهک بادمجان برای دیابت

کلاهک بادمجان همچون خود بادمجان سرشار از فیبر است.

پزشکان به افراد مبتلا به دیابت توصیه می کنند از رژیم های غذایی استفاده کنند

که فیبر فراوان دارند و بادمجان یکی از همان مواد خوراکی است که می تواند مقدار زیادی فیبر به بدن برساند.

این میوه استثنایی درصد بالایی فیبر دارد، تقریبا در هر بادمجان متوسط حدود ۱۹ گرم فیبر وجود دارد.

این عدد آنچنان دانشمندان را تحت تاثیر قرار داده که خوردن بادمجان را به عنوان یک راه حل موثر برای بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ توصیه می کنند

و باز هم تاکید می کنیم که کلاهک بادمجان نیز به همان اندازه گوشت و پوست از فیبر بهره برده است.

البته فیبر بالا تنها دلیل استفاده از کلاهک بادمجان برای دیابت نیست، زیرا این میوه حاوی نوعی آنتی اکسیدان به نام فنل است.

فنل نوعی آنتی اکسیدان است که متابولیسم کربوهیدرات بدن را تنظیم می کند.

این آنتی اکسیدان موجود در کلاهک بادمجان، به انسولین فرصت بیشتری می دهد تا کربوهیدرات ها را تجزیه کند،

به ویژه از غذاهای تصفیه شده ای که فاقد هرگونه فیبر یا ویتامین هستند.

به طور کلی بهترین رژیم غذایی برای بیماران مبتلا به دیابت خوراکی هایی است که کربوهیدرات کم و فیبر بالایی دارند.

همچنین غذاهایی که این بیماران مصرف می کنند باید کم کالری باشد و شاخص گلایسمی آن نیز متعادل باشد.

اما چه غذایی است که که تمام این ویژگی ها را با هم داشته باشد!

با تشکر از بادمجان که کربوهیدرات کمی دارد، کالری آن پایین است و شاخص گلایسمی معادل ۱۵ دارد (از ۱۰۰). درباره فیبر فراوان آن نیز قبلا صحبت کردیم.

البته تاثیر این میوه زمانی بیشتر خواهد بود که کلاهک بادمجان را دور نریزید و از آن نیز در غذاهایی که می پزید استفاده کنید.

خوشبختانه برای وارد کردن بادمجان به لیست غذاهایی روزانه راه های زیادی پیش روی شماست.

می توانید با آن موساکا، شکم پاره، خورشت بادمجان، کوکو و… درست کنید،

هم از طعم بی نظیر آن لذت ببرید و هم از فوایدش برای سلامتی بهره مند شوید.

البته این توصیه برای بیماران دیابتی جدی تر است. نکته خوب اینکه کلاهک بادمجان که بخش عمده ای از فیبر

و آنتی اکسیدان را در خود جای داده در تمامی این غذاها قابل استفاده است و بهتر آنکه کلاهک بسیار هم خوش طعم است.

مطالعات نشان داده است که مصرف انواع بادمجان در واقع مانع از ترشح آنزیمی می شود که نشاسته را به قند خون تبدیل می کند،

و این میوه را بدون شک یکی از موثرترین مواد غذایی در جلوگیری از مشکلات دیابتی تبدیل می کند.

قطعا این خاصیت درمانی در کلاهک بادمجان نیز وجود دارد.

کلاهک این میوه سرشار از آلفا گلوکوزیداز و همچنین آنژیوتانسین است که هر دو باعث بهبود جذب گلوکز می شوند.

حجم بالای آنتی اکسیدان موجود در بادمجان به خرد شدن قند خون رادیکال های آزاد تولید شده در بدن کمک می کند.

همانطور که قبلا هم ذکر شد این میوه در مجموع کربوهیدرات محلول بسیار پایینی دارد،

از این رو می توان از آن به عنوان جادویی برای بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ نام برد.

از دیگر موادی که در کلاهک بادمجان (و خود بادمجان) وجود دارد و برای درمان دیابت موثر است

می توان به کوئرستین، بتاکاروتن، ژنیستئین و کورکومین اشاره نمود. کوئرستین نوعی فلاونوئید است

و اثرات بسیار مفیدی بر کنترل دیابت دارد. کلاهک بادمجان سرشار از بتاکاروتن است،

آنتی اکسیدانی که از بدن در برابر تولید رادیکال های آزاد محافظت می کند.

ژنیستئین و کورکومین نیز هر یک اثرات مثبت خاص خود را دارند.

همانطور که متوجه شدید کلاهک بادمجان نیز درست به اندازه خود این میوه و چه بسا بیشتر برای پیشگیری و کنترل دیابت مفید است.

اما چگونه می توان از این کلاهک برای بیماران دیابتی استفاده نمود. بر اساس برخی از ادعاها این جز از میوه بادمجان می تواند قند ۶۰۰ را به ۱۰۰ برساند،

البته این موضوع را رد یا تایید نمی کنیم؛ زیرا سندی مبنی بر پذیرش یا عدم پذیرش آن نداریم،

اما به هر حال نمی توان ادعای این تغییر فاحش در قند خون را نیز نادیده گرفت.

اما برای استفاده از کلاهک بادمجان برای دیابت در وهله اول می توانید هنگام پخت هر غذایی با بادمجان، کلاهک و حتی پوست آن را جدا نکنید،

اما اگر علاقه ای به این کار ندارید راه های دیگری نیز وجود دارد.

برای این منظور بعد از پوست گرفتن بادمجان ها کلاهک آن را دور نریزید. حدود ۵ تا ۶ عدد کلاهک کافی است.

۵ تا ۶ عدد کلاهک بادمجان را در حدود ۲ لیوان آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب جوش بیاید.

باید چند دقیقه ای زمان بدهید تا کلاهک ها در آب بپزند و رنگ پس بدهند.

بعد از حدود ۱۰ دقیقه که کلاهک با حرارت ملایم پختند شعله را خاموش کنید و اجازه دهید آب خنک شود،

سپس از آن بنوشید و البته این پروسه را فقط یک بار انجام ندهید. قطعا بعد از مدتی اثرات آن را مشاهده خواهید کرد.

می توانید این مایع را تا چند روز در یخچال نگهداری کنید.

آشنایی با دیگر خواص کلاهک بادمجان

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص کلاهک بادمجان آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با کلاهک بادمجان

کلاهک بادمجان معمولا در حین پوست گرفتن معمولا دور ریخته می شود.

این قسمت از بادمجان ناشناخته باقی مانده در حالی که تحقیقات نشان می دهد این قسمت برای دیابت مفید است.

البته خود بادمجان نیز از جمله خوراکی هایی است که برای بیماری دیابت نوع ۲ مفید تشخیص داده شده است.

دیابت نوع ۲ از نوع ۱ که حالت ارثی و ژنتیکی دارد متفاوت است.

این بیماری در سالهای اخیر به دلیل کمبود فعالیت بدنی و تغییر عادات غذایی به عنوان یک مشکل بزرگ ظهور کرده است.

علت اصلی آن نیز مصرف کربوهیدرات های تصفیه نشده بیشتر و میوه و سبزیجات کمتر است.

دانشمندان و متخصصان تغذیه پیش از این بادمجان را به عنوان غذایی مفید برای مبتلایان به دیابت نوع ۲ معرفی کرده اند، اما دقیقا نمی توانستند علت آن را توضیح دهند؛

طی سال های اخیر تحقیقات بیشتر زوایای پنهان بسیاری درباره این میوه مغذی آشکار کرده است.

از آنجا که کلاهک بادمجان بخشی از این میوه و سبز رنگ است بیشتر از خود بادمجان برای افراد دیابتی موثر می باشد.

بادمجان یکی از محبوب ترین و پر سود ترین خوراکی ها است و روایات متعددی درباره بادمجان وجود دارد

که ما را از خاصیت بی نظیر بادمجان مطلع می کند. در روایتی از امام صادق (ع) داریم که می فرماید :

بادمجان که درد را میبرد و دردی را ایجاد نمیکند و برای تمام طبایع مناسب است؛

بر شما باد به بادمجان که شفاست و باعث ایمنی از پیسی می‌شود.

خواص کلاهک بادمجان برای بواسیر

آن را با دُمش بجوشانید و پس از صاف کردن، روزی یک قاشق از آن را بنوشید؛ یا خشک‌‌‏شده آن را در آتش بریزید،

دودِ حاصل از آن در مشکلاتی مثل بواسیر، خون‌ریزی‌های روده‌‌‏ای را بهبود می‌بخشد.

کلاهک بادمجان برای عفونت

کلاهک بادمجان را خشک کنید مانند اسپند در آتش بریزید تا دود کند و سپس خود را در معرض دود قرار دهید تا عفونت را خشک کند.

کلاهک بادمجان در بارداری

یکی از بیماری های معمول در دوران بارداری دیابت بارداری است که با کمک کلاهک بادمجان به راحتی قابل درمان است.

چون بارداری دوره حساسی است با تجویز پزشک از کلاهک بادمجان استفاده کنید.

دود کلاهک بادمجان

کلاهک بادمجان را خشک کنید و در آتش بریزید.

دودِ حاصل از آن در مشکلاتی مثل بواسیر، خون‌ریزی‌های روده‌‌‏ای را بهبود می‌بخشد.

طرز تهیه پودر کلاهک بادمجان

کلاهک بادمجان را جدا گرفته در نور خورشید قرار داده تا کاملا خشک شود.

بعد از خشک شدن آن ، می توانید به صورت پودر درآورده و استفاده کنید.

کلاهک بادمجان و فراوانی فیبر

از دیگر فواید کلاهک بادمجان داشتن مقادیر بالای فیبر می باشد که سبب پایین آوردن چربی خون و پیشگیری از نوسانات قند خون می شود

و همچنین دارای آب فراونی می باشد و به دلیل کم بودن مقدارکربوهیدرات برای پایین آوردن قند خون به خصوص در افراد دیابتی بسیار مفید است.

Check Also

گردو و ام اس و آیا خوردن گردو برای بیماران مبتلا به ام اس مفید است یا مضر؟

گردو و ام اس گردو و ام اس ؛ آیا خوردن گردو برای بیماران مبتلا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *