خواص دمنوش سیب و دارچین و عسل ؛ فواید دمنوش سیب و دارچین چیست

خواص دمنوش سیب و دارچین و عسل

خواص دمنوش سیب و دارچین و عسل ؛ فواید دمنوش سیب و دارچین چیست همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

خواص دمنوش سیب و دارچین و عسل

مواد لازم:

سیب تازه و سالم

آب

دارچین

دستور تهیه:

۳ تا ۴ عدد سیب را پوست کنده و به صورت قطعات مکعبی (نگینی متوسط) خرد کنید.

۶ تا ۸ فنجان آب را در کتری ریخته و بجوشانید.

آب جوش را به تکه های سیب افزوده و به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید.

در طول این مدت ۲ چوبه دارچین به ترکیب فوق بیفزایید.

سپس به خوبی هم زده و در آن را ببندید.

در پایان مدت تعیین شده شعله را خاموش کرده و چایتان را نوش جان کنید.

این دمنوش برای لاغری بسیار مفید است و شاید بتوان گفت بهترین منوش برای لاغری همین دمنوش است.

به گفته متخصصان طب سنتی ترکیب آب با دارچین و سیب و اندکی لیموترش به مدت ۱۵ تا ۲۰ روز اثرات قابل توجهی روی چربی‌های شکم می‌گذارد.

یکی از اصلی‌ترین خواص نوشیدنی دارچین و سیب ، سم زدایی از بدن است.

این نوشیدنی به هضم غذا کمک می‌کند، جلوی اشتها را گرفته و برای سلامت قلب بسیار مفید است.

در کنار مصرف این نوشیدنی پرخاصیت از مصرف سیب سبز نیز نباید غافل شد

دارچین بدن را گرم نگه داشته و قوای جسمانی را بیشتر کرده و بر سلامتی اثر مثبتی داشته

و بهترین دارو برای درد‌های عضلانی است و در برخی موارد نیز به عنوان تب بر استفاده می‌شود.

دمنوش سیب و دارچین برای ضعف بدن و سرماخوردگی مفید است.

این دمنوش ، قند و کلسترول خون را کنترل کرده و خواص بی شمار سیب بر روی دستگاه عصبی انسان اثر مثبت می‌گذارد.

دمنوش سیب و دارچین حاوی انواع ویتامین‌های گروه ب و منیزیم و فسفر می‌باشد.

این دمنوش به دلیل تقویت سیستم ایمنی بدن می تواند در درمان بیماری کرونا بیمار را کمک کند.

آشنایی با دیگر خواص دمنوش سیب

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص دمنوش سیب آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با دمنوش سیب

اگر در جستجوی یک طعم تازه برای دمنوش عصر های سرد پاییزی هستید تا تنوعی دلچسب را تجربه کنید،

چای سیب می‌تواند برای شما یک گزینه فوق‌العاده باشد.

همچنین تهیه یک قوری چای سیب، می‌تواند راهکاری خلاقانه برای بهره مندی از خواص میوه‌ای باشد

که شاید به دلیل در دسترس بودنش در تمام سال، گاهی توجهات از آن دور می‌شود.

از خواص چای سیب، در واقع نوشیدنی گرمی است که با ترکیب سیب تازه تکه تکه شده

با چای سیاه یا چای سبز و دیگر گیاهان خوراکی ساخته می‌شود و حاصل این ترکیب،

یک طعم و عطر دلنشین و آرامبخش را به شما هدیه خواهد داد.

خواص چای سیب؛ به دلیل ترکیب آن با دیگر گیاهان می‌تواند مضاعف نیز باشد.

چای سیب یک دمنوش مقوی و خوش طعم و عطر می باشد که خواص فراوانی در بردارد.

دمنوش سیب به عنوان دمنوشی آرامش بخش اثرات مؤثری بر شخص مصرف کننده دارد.

خواص دمنوش سیب و دارچین

مواد لازم:

سیب تازه و سالم

آب

دارچین

دستور تهیه:

۳ تا ۴ عدد سیب را پوست کنده و به صورت قطعات مکعبی (نگینی متوسط) خرد کنید.

۶ تا ۸ فنجان آب را در کتری ریخته و بجوشانید.

آب جوش را به تکه های سیب افزوده و به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید.

در طول این مدت ۲ چوبه دارچین به ترکیب فوق بیفزایید.

سپس به خوبی هم زده و در آن را ببندید.

در پایان مدت تعیین شده شعله را خاموش کرده و چایتان را نوش جان کنید.

این دمنوش برای لاغری بسیار مفید است و شاید بتوان گفت بهترین منوش برای لاغری همین دمنوش است.

به گفته متخصصان طب سنتی ترکیب آب با دارچین و سیب و اندکی لیموترش به مدت ۱۵ تا ۲۰ روز اثرات قابل توجهی روی چربی‌های شکم می‌گذارد.

یکی از اصلی‌ترین خواص نوشیدنی دارچین و سیب ، سم زدایی از بدن است.

این نوشیدنی به هضم غذا کمک می‌کند، جلوی اشتها را گرفته و برای سلامت قلب بسیار مفید است.

در کنار مصرف این نوشیدنی پرخاصیت از مصرف سیب سبز نیز نباید غافل شد

دارچین بدن را گرم نگه داشته و قوای جسمانی را بیشتر کرده و بر سلامتی اثر مثبتی داشته

و بهترین دارو برای درد‌های عضلانی است و در برخی موارد نیز به عنوان تب بر استفاده می‌شود.

دمنوش سیب و دارچین برای ضعف بدن و سرماخوردگی مفید است.

این دمنوش ، قند و کلسترول خون را کنترل کرده و خواص بی شمار سیب بر روی دستگاه عصبی انسان اثر مثبت می‌گذارد.

دمنوش سیب و دارچین حاوی انواع ویتامین‌های گروه ب و منیزیم و فسفر می‌باشد.

این دمنوش به دلیل تقویت سیستم ایمنی بدن می تواند در درمان بیماری کرونا بیمار را کمک کند.

خواص دمنوش سیب و به

مواد لازم:

۲ عدد به

۲ عدد سیب

چوبه دارچین

دستور تهیه:

به و سیب را به خوبی بشویید و سپس به شکل مکعب خرد کنید.

پنج فنجان آب را در کتری ریخته و بجوشانید.

قطعات به و سیب را به آب جوش بیفزایید.

پس از پنج دقیقه شعله را خاموش کرده و یک عدد چوبه دارچین به آن بیفزایید.

در کتری را گذاشته و پنج دقیقه منتظر بمانید.

چای را از صافی عبور داده و نوش جان نمایید.

دم نوش سیب سرشار از ویتامین های PP, C, B2, B1, A و دارای املاح معدنی مانند منیزیم،

پتاسیم، آهن، فسفر، کلسیم و دارای هیدرات دو کربن، مواد قندی وگلوکز و لوولز می باشد.

از دیگر خواص دم نوش سیب می توان به موارد زیر اشاره کرد:

*نافع دل درد.

*برونشیت و میگرن.

*مولد خون.

*تصفیه خون.

*موجب شادابی پوست صورت.

*مناسب برای تنگی نفس.

*اشتهاآور و نیرو زا.

*جلوگیری از ابتلا به دیابت.

*جلوگیری از ریزش مو.

*درمان کم خوابی و ضعف عصب.

*ضد میکروب های معده و روده.

*مناسب برای تقویت فعالیت های کلیه.

و همچنین برای تسکین بیماری های روماتیسم، چاقی، امراض کبدی و ریوی سودمند است.

خواص دم نوش به:

دم نوش به دارای ویتامین های P, E, B6, B2, B, A و املاح معدنی مانند آهک، تاتن، قند و اسیدمالیک می باشد.

*به دلیل داشتن ویتامین A قوه بینایی را زیاد و در رشد کودکان کمک می کند.

*همچنین به دلیل وجود ویتامین B2 سبب تقویت اعصاب می شود.

از دیگر خواص چای به می توان به موارد زیر اشاره کرد:

*نافع گرفتگی قلب.

*جلوگیری از سردرد مزمن.

*باعث تقویت کلیه ها.

*جلوگیری از وسواس و تنگی نفس.

*کسالت خفقان را از بین می برد.

*سموم معده را از بین می برد.

*باعث باز شدن اشتها می شود.

*درمان زخم معده.

*باعث شادابی.

*مسکن برای سردرد…

خواص دمنوش سیب و به لیمو

ترکیب سیب و به لیمو در دمنوش ، دارای خواص دیگری از جمله درمان سرماخوردگی، ضد عفونی بدن، تسکین درد اعصاب و میگرن،

تقویت دستگاه گوارش و بهبود و پیشگیری از آسم می‌باشد. نوشیدن این دمنوش آرامش بخش را به شما توصیه می‌کنیم.

سیب به تنهایی یک سم زدای قوی است و به عنوان بهترین داروی طبیعی شناخته می شود.

به لیمو سرشار از ویتامین c، کلسیم، منیزیم و اسید سیتریک می باشد، که برای تقویت حافظه، بهبود میگرن و سردرد و بی خوابی بسیار موثر است.

به عنوان خواص دمنوش سیب و به لیمو می توان موارد زیر را نام برد:

تقویت عضلات

درمان سرماخوردگی

آرامبخش و تسکین دردهای عصبی

پیشگیری از آسم و موثر در بهبود آن

ضد عفونی کننده بدن

تقویت دستگاه گوارش

کاهش وزن (در صورت مصرف ناشتا)

مواد لازم برای تهیه دمنوش سیب و به لیمو

سیب: نیم کیلو

برگ به لیمو: ۲ قاشق غذاخوری

در اولین مرحله از تهیه دمنوش سیب و به لیمو سیب ها را شسته و پوست آنها را بگیرید.

سیب ها را در قطعات کوچک برش بزنید، داخل یک تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. (نیازی به روغن نیست)

بطور مرتب سیب ها را هم بزنید و خوب آنها را تفت بدهید.

بعد از اینکه رنگ سیب ها تغییر کرد، آنها را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شوند.

حالا سیب های تفت داده را داخل قوری ریخته و روی آنها آب جوش بریزید.

برگ های به لیمو را پس از شستن به قوری حاوی سیب اضافه کنید، در قوری را بگذارید و حرارت را کم کنید.

حدود ۲۰ دقیقه بعد دمنوش سیب و به لیمو آماده است. نوش جان

می توانید هنگام نوشیدن دمنوش سیب و به لیمو کمی عسل به این ترکیب اضافه کنید.

نکته: مصرف دمنوش سب و به لیمو برای بیماران کلیوی و زنان باردار و شیرده توصیه نمی شود.

خواص دمنوش سیب و گل محمدی

دمنوش به با داشتن ترکیبات آنتی اکسیدانی میزان کلسترول بدن رو تنظیم و کلسترول های بد و مضر رو از بین می بره.

دمنوش به با ترکیبات گیاهی مغذی باعث رفع حالت تهوع و همچنین استفراغ های شدید میشه،

این خاصیت به آنتی اکسیدان های موجود در به و دمنوش اون بر می گرده.

دمنوش به حاوی مقادیر زیادی ویتامین Cیه، ویتامین C خواص ضد آلرژی داره و روده رو تقویت می کنه،

پس دمنوش به در کنترل بیماری های روده می تونه موثر باشه.

دمنوش سیب حاوی آنتی اکسیدان هاییه که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنن،

این ترکیبات سیستم ایمنی بدن رو بهبود می بخشه و به مبارزه با انواع بسیاری از بیماری ها و عفونت ها کمک می پردازه.

خوردن دمنوش سیب در صبح باعث بهبود عملکرد معده میشه و با تخلیه ی روده یبوست رو از بین می بره.

عناصر فعال در دمنوش سیب باعث از بین رفتن کلسترول و چربی های بدن و کاهش فشار خون میشن،

استفاه ی مداوم دمنوش سیب شما رو از بیماری های قلبی دور نگه می داره.

به میزان دلخواه از سیب، به و گل محمدی ترکیب کرده و داخل قوری بریزین،

مقدار مناسبی آب جوش روی اون ریخته و روی حرارت خیلی کم بدارین تا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دم بکشه،

این دمنوش بسیار خوشمزه است و خواص دارویی و سلامتی زیادی هم برای بدن داره

خواص دمنوش سیب و زنجبیل

سیب:۱ عدد

هل:۸ عدد

دارچین: ۱ قاشق مرباخوری

عسل : ۲ قاشق مرباخوری برای هر لیوان

زنجبیل: ۱/۲ قاشق مرباخوری

سیب را نگینی و یا رنده کنید و سپس با دارچین ,هل , زنجبیل داخل قوری بریزید حالا ۳ لیوان آب جوش اضافه کنید

و بمدت ۳۰ دقیقه روی حرارت غیرمستقیم بگذارید تا دم بکشد.

بعد از اینکه دمنوش اماده شد در لیوان بریزید و عسل را به آن اضافه کنید و گرم میل کنید.

از انجاییکه سیب دارای فیبر فراوانی است و غنی از آنتی اکسیدان است بنابراین در کاهش خطر ابتلا به سرطان موثر است .

همچنین جلوگیری از آلزایمر و کاهش کلسترول خون از دیگر خواص آن است

برای آگاهی بیشتر خواندن مطلب خواص سیب را به شما پیشنهاد می کنم.

زنجبیل یکی دیگر از مواد دمنوش است که به دلیل خاصیت تسکین دهندگی,

آرام بخشی و ضد تورمی از جمله داروهای ارزشمند محسوب بشمار می رود

مصرف زنجبیل باعث درمان قطعی ورم مفاصل می شود.

هل علاوه بر اینکه طعم دهنده ای عالی است بعنوان پادزهری برای

بیماری هایی که بر اثر مسمومیت ایجاد می شوند نیز استفاده می شود.

اشتهاآور است , باعث افزایش بزاق دهان می شود و برای دوره نقاهت بیماری که انسان کم اشتها می شود ,

مناسب است. برای درمان عفونت لثه , گلودرد و اختلالات تنفسی موثر است

دارچین نیز برای سرماخوردگی و بهبود عملکرد دستگاه گردش خون مفید است

قند خون را کاهش می دهد و برای افراد مبتلا به دیابت نوع دوم مفید می باشد.

خواص دمنوش سیب و هل

سیب حاوی پکتین، تانن و ترپنوئیده، همچنین دارای ویتامین های A,B,C، ریبوفلاوین، کلسیم، فسفر، آهن، سدیم و پتاسیمه.

پوست سیب دارای مواد مغذی زیادیه، دمنوش هایی که دارای پوست سیبن، خاصیت بیشتری دارن.

دمنوش سیب دارای الاجیک اسید و فلانوئیده.

هل دارای ترکیبات سینئول، نشاسته و لینالیل استاته و بر همین اساس خاصیت ضد میکروبی داره.

هل حاوی چندین ویتامین، مواد معدنی و مقداری فیبره، که ارزش غذایی اونو بالا می بره.

هل دارای ویتامین C یه و سیستم ایمنی بدن رو تقویت میکنه.

سیب:۱ عدد

هل:۸ عدد

دارچین: ۱ قاشق مرباخوری

عسل : ۲ قاشق مرباخوری برای هر لیوان

سیب را نگینی و یا رنده کنید و سپس با دارچین ,هل , داخل قوری بریزید حالا ۳ لیوان آب جوش اضافه کنید

و بمدت ۳۰ دقیقه روی حرارت غیرمستقیم بگذارید تا دم بکشد.

بعد از اینکه دمنوش اماده شد در لیوان بریزید و عسل را به آن اضافه کنید و گرم میل کنید.

خواص دمنوش سیب و عناب

۵ عدد عناب

۲ قاشق غذا خوری زرشک

۲ قاشق غذا خوری پوست سیب خشک شده

مقدار لازم عسل یا نبات

برای تهیه این دمنوش مواد بالا غیر از شیرین کننده را در یک قوری آب جوش بریزید و اجازه دهید

تا نیم ساعت روی حرارت غیر مستقیم بماند بعد از ان عسل یا نبات را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه نوش جان کنید.

خواص دمنوش سیب و گلابی

دمنوش گلابی و سیب ، به خاطر استفاده از گلابی و سیب فراوان دارای خواص زیادی

از جمله مقوی قلب و معده، ضد سرطان ، کمک به هضم غذا ، کم کردن کلسترول خون

و مفید برای پوست و زیبایی و به خاطر دارا بودن آنتی اکسیدان برای روده ها نیز مفید میباشد.

دم نوش سیب و گلابی سرشار از ویتامین های PP, C, B2, B1, A و دارای املاح معدنی مانند منیزیم، پتاسیم،

آهن، فسفر، کلسیم و دارای هیدرات دو کربن، مواد قندی وگلوکز و لوولز می باشد.

از دیگر خواص دم نوش سیب و گلابی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

نافع دل درد،برونشیت و میگرن،مولد خون،تصفیه خون،موجب شادابی پوست صورت،مناسب برای تنگی نفس،

اشتهاآور و نیرو زا،جلوگیری از ابتلا به دیابت،جلوگیری از ریزش مو،درمان کم خوابی و ضعف عصب،

ضد میکروب های معده و روده،مناسب برای تقویت فعالیت های کلیه،

و همچنین برای تسکین بیماری های روماتیسم، چاقی، امراض کبدی و ریوی سودمند است.

طرز تهیه دمنوش سیب

سیب درختی(قرمز یا سبز) ۱ کیلوگرم

بهار نارنج ،به لیمو یا دارچین ۱ قاشق مربا خوری

ابتدا سیبها رو کمی خیس میکنیم

بعدخوب و تمیز میشوریم نیازی نیست که پوست گرفته بشن چون پوست سیب هم خواص داره

بعدبه کمک دستگاه خورد میکنیم و یا رنده میکنیم

حالا اگه هوا گرم باشه در جایی که امکانش باشه سیب ها رو روی یک پارچه تمیز پهن میکنیم

تا کمی از ابش گرفته بشه و اگه امکانش نیست روی بخاری یا داخل فر با حرارت ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه قرار میدیم تا آب سیب ها کشیده بشه

درفر رو کامل نمیبندیم و مراقب هستیم تا سیب ها نسوزن و مرتب هم میزنیم

وقتی آبشون خوب خشک شد میتونیم سیبها رو خارج کرده و داخل ماهیتابه تفت بدیم تا رنگشون تیره بشه اما باید مراقب باشیم که نسوزن

حالا سیبهای ما برای یک چای خوشرنگ و خوش طعم آماده است مثل چای معمولی دم میکنیم

هر قاشق مرباخوری برای دون فر کافیه البته باید بزارید قشنگ دم بکشه نوش جون

دمنوش سیب برای لاغری

درباره خواص چای سیب برای لاغری؛ گفتگوهای فراوانی وجود دارد.

تحقیقات ثابت کرده اند که مصرف سیب به دلیل فیبر مناسب و بهبود گوارش، به هضم بهتر غذا کمک کرده و به لاغری شما کمک می‌کند.

در صورتی که چای سیب را با چای سبز و دارچین دم کنید، آن‌گاه خاصیت چربی سوزی

و افزایش متابولیسم نیز به مورد اول اضافه خواهد شد و این ترکیب، یک ترکیب معجزه آسا برای لاغری محسوب می‌شود.

برای ساخت چای سیب مناسب برای لاغری کافی است به ازای هر فنجان چای، نصف یک سیب متوسط را به صورت مربعی خرد کرده

و با دو فنجان آب روی گاز بجوشانید و اجازه دهید در حرارت کم، حداقل نیم ساعت بجوشند.

سپس چای سبز را به آن افزوده و با یک قاشق مربا خوری دارچین یا تکه‌ای چوب دارچین دور از شعله بگذارید

تا حداقل ۷ دقیقه دم بکشند و سپس از صافی رد کرده و نوش جان کنید.

البته می‌توانید این کار را با لیوان‌های مخصوص دمنوش یا قوری نیز انجام دهید تا به صافی نیاز نداشته باشید.

بسته به سلیقه خود می‌توانید هنگام مصرف، مقداری عسل نیز برای شیرین شدن دمنوش خود به آن بیفزایید.

دمنوش سیب برای تب

یکی از خواص آب سیب یا دمنوش سیب پایین آوردن تب می باشد. برای اینکه از خاصیت سیب در کاهش تب بهره مند شوید.

کافی است که آب سیب یا دمنوش سیب را گرفته و در زمان داشتن تب هر ۳ ساعت یکبار آن را بنوشید.

در کنار این باید پاشویه نیز انجام دهید.نوشیدن آب سیب یا دمنوش سیب داروی موثری برای درمان سرماخوردگی و گرفتگی صدا و سرفه است.

سیب یا دمنوش سیب برای درمان تنگی نفس بسیار مفید است حتی بوئیدن سیب نیز این خاصیت را دارد.

آب سیب یا دمنوش سیب دارای مقادیر زیادی فلاونوئید می باشد. از آنجایی که فلاونوئید نقش مهمی در تقویت و عملکرد ریه ها دارد،

استفاده از آب سیب یا دمنوش سیب می تواند از بروز حملات آسم پیشگیری نماید.

طبق پژوهش های انجام گرفته، مشخص شد کسانی که به طور منظم آب سیب

مصرف می کنند در مقایسه با دیگر افراد، دارای عملکرد ریوی بهتری هستند.

Check Also

فصل برداشت انزروت و چه موقع از سال میتوان انزروت را برداشت کرد

فصل برداشت انزروت فصل برداشت انزروت ؛ چه موقع از سال میتوان انزروت را برداشت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *