والک پلو غذای سنتی کجاست ؛ ایا والک پلو غذای سنتی تهران قدیم است

والک پلو غذای سنتی کجاست

والک پلو غذای سنتی کجاست ؛ ایا والک پلو غذای سنتی تهران قدیم است همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

والک پلو غذای سنتی کجاست

والک پلو غذای بومی تهران است.

مواد لازم برای درست کردن والک پلو

برنج : (۴ پیمانه)

والک : (۵۰۰ گرم)

ساقه سیر تازه :(۲ شاخه)

روغن :(۳ تا ۴ قاشق سوپخوری)

نمک : (به میزان لازم)

طرز تهیه والک پلو

ابتدا برنج را بشویید و با آب و نمک به مدت چند ساعت خیس دهید.

والک ها را هم بشویید و در صافی بریزید و پس از اینکه آب اضافه آن رفت ، به صورت درشت خرد کنید.

داخل قابلمه ای ۲ لیتر آب بریزید . آب برنج را خالی کنید و به همراه مقداری روغن پخت و پز

و والک های خرد شده داخل قابلمه آب بریزید.حرارت زیر قابلمه را بالا ببرید تا آب بجوشد

و برنج آب را بکشد.بعد از جمع شدن آب برنج ، حرارت را کم کنید

و دم کنی روی در قابلمه بگذارید و منتظر بمانید تا برنج به آرامی دم بکشد.

اگر بخواهید این برنج خوش عطر تر شود میتوانید به برنجتان سیر تازه هم اضافه کنید.

همچنین این پلو را در کنار گوشت مغز ران گوسفند سرو کنید.

آشنایی با دیگر خواص والک

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص والک آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با خواص والک

تره کوهی (با نام علمی: Allium ampeloprasum Var Iranicum)، گیاهی علفی است که طعم تند آن شبیه به پیاز و سیر است

و خودش شبیه تره می باشد. خام آن را می توان، مانند سبزی همراه با خوراک خورد.

همچنین از آن در پخت کلانه هم استفاده می شود.

اگر در دشت روییده باشد آن را «کورایه» و اگر در کوه روییده باشد به آن «کنیوال» می گویند.

در بعضی مناطق تره کوهی به پیاز کوهی هم معروف است.

تره کوهی در کشور ما در منطقه آذربایجان، کردستان، لرستان، فارس، اصفهان،

چهارمحال و بختیاری و کهگلویه و بویراحمد رشد می کند. همان طور که از اسم آن مشخص است در کوه ها می روید.

تره کوهی، از خانواده ی تره فرنگی است که عطر و طعم قوی تر از پیاز و تره فرنگی دارد.

به همین دلیل در میان آشپزها طرفداران بسیاری دارند.

در زبان ترکی هم به ان سلمه تره می گویند.

خواص والک برای پوست

پوستپوستمصرف این گیاه برای سلامت و زیبایی پوست مفید بوده،

به دلیل وجود ویتامین ث فراوان به بدن در تولید کلاژن کمک می کند.

اگر از روغن این گیاه به صورت ماساژ موضعی استفاده شود، برای تسکین درد نیش حشرات مفید است.

برای بند آمدن خون بینی کافیست چند قطره از آن را داخل بینی خود بچکانید.

چند قطره از روغن این گیاه را بر روی لکه های پوستی به صورت دورانی ماساژ دهید تا شاهد رفع آن ها باشید.

این روغن برای درمان ترک های پوستی بسیار موثر واقع شده است.

درد آرتروز و مفاصلتان را با ماساژ روغن این گیاه بر روی ناحیه درد برطرف کنید.

پس از ماساژ موضع را گرم نگه دارید و با تکرار این کار به مرور زمان خواهید دید که درد را کمتر حس می کنید.

خواص والک برای دیابت

مصرف گیاه والک باعث کاهش قند و پیشگیری از افزایش فشار خون در مبتلایان به دیابت می ‌شود.

خواص والک برای معده

خوردن تره کوهی با روغن حیوانی برای دفع کرم های معده که علائم آن گویا تهوع بی مورد باشد بسیار مفید است

و رازی می گوید: اگر آب تره کوهی را با آب نعناع مخلوط کنید ۳ روز ناشتا یک استکان بنوشید

تمام بادهای بدن را دفع می کند و ورم پلک چشم را برطرف می کند

و جوشانده ۱۰۰ گرم تره کوهی به خصوص ریشه ی آن با ۱۰۰ گرم گل پامچال

و مصرف آن به مدت ۵ روز برای فراموشکاری و مرض نسیان بسیار مفید است.

خواص والک در بارداری و شیردهی

در مورد این گیاه برای استفاده در دروان بارداری تحقیقات کامل نشده است و زنان باردار برای خوردن والک در این دوره باید احتیاط کنند.

از مصرف خودسرانه این گیاه در دروان شیردهی پرهیز کنید و فقط با مجوز پزشک این گیاه را مصرف کنید.

طرز تهیه والک پلو

والک پلو غذای بومی تهران است.

مواد لازم برای درست کردن والک پلو

برنج : (۴ پیمانه)

والک : (۵۰۰ گرم)

ساقه سیر تازه :(۲ شاخه)

روغن :(۳ تا ۴ قاشق سوپخوری)

نمک : (به میزان لازم)

طرز تهیه والک پلو

ابتدا برنج را بشویید و با آب و نمک به مدت چند ساعت خیس دهید.

والک ها را هم بشویید و در صافی بریزید و پس از اینکه آب اضافه آن رفت ، به صورت درشت خرد کنید.

داخل قابلمه ای ۲ لیتر آب بریزید . آب برنج را خالی کنید و به همراه مقداری روغن پخت و پز

و والک های خرد شده داخل قابلمه آب بریزید.حرارت زیر قابلمه را بالا ببرید تا آب بجوشد

و برنج آب را بکشد.بعد از جمع شدن آب برنج ، حرارت را کم کنید

و دم کنی روی در قابلمه بگذارید و منتظر بمانید تا برنج به آرامی دم بکشد.

اگر بخواهید این برنج خوش عطر تر شود میتوانید به برنجتان سیر تازه هم اضافه کنید.

همچنین این پلو را در کنار گوشت مغز ران گوسفند سرو کنید.

طریقه مصرف والک

به صورت خام یا پخته با همراه با سبزیهای دیگر مصرف می شود.

جالب است بدانید که اغلب مردم تره کوهی را به صورت خشک استفاده می کنند.

این سبزی در طول فصل بهار در کوه ها پیدا می شود

و پس از چیدن و جدا کردن پیاز ها و قسمت های سفید بایستی آن را تمیز بشویید

و اجازه دهید تا آب اضافی به صورت کامل خارج گردد.

سپس ان ها را با استفاذه از هاونگ و یا داخل سبزی خرد کن در حدی که کمی له شوند خرد نمایید

و دقت داشته باشید که نباید سبزی ها ریز خرد شود.

معمولا این روش ها باعث سبز شدن آن ها پس از خشکی کامل خواهد شد.

والک از کجا بخریم

این گیاه به صورت تازه در فصل بهار در بازار میوه و تره بار یافت می شود و به صورت خشک شده در عطاری ها موجود است.

والک برای سفیدی مو

تره کوهی با داشتن مقادیر زیادی فلز منگنز به سیاه شدن مو‌های سفید کمک می کند.

بهتر است بدانید که تره کوهی با داشتن مقادیر زیادی فلز منگنز به تدریج به سیاه شدن

موهای سفید کمک خواهد کرد و شما را از شر موهای سفید نجات می دهد.

Check Also

خیار تلخ برای دیابت و کنترل قند خون کودکان با مصرف روزانه خیار تلخ

خیار تلخ برای دیابت خیار تلخ برای دیابت ؛ کنترل قند خون کودکان با مصرف …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *