خواص آجیل و مغزها و حفظ سلامتی بدن با خوردن آجیل و مغزها

خواص آجیل و مغزها

خواص آجیل و مغزها ؛ حفظ سلامتی بدن با خوردن آجیل و مغزها همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

خواص آجیل و مغزها

بادام هندی گرم و خشک مصلح مصطکی، عسل و رب ترش . بادام درختی شیرین گرم و تر مصلح مصطکی، عسل و رب ترش . بادام زمینی گرم و تر مصلح مصطکی، عسل . پسته گرم و خشک مصلح زردآلو، انار، ترش، سرکه، سکنجبین و آلو . تخمه آفتابگردان : گرم و خشک مصلح آبغوره، رب انار و سرکه .  فندق : گرم و خشک مصلح آب عسل، شکر سرخ، شربت به و سکنجبین . گردو : گرم و خشک مصلح انار ترش، سکنجبین، ترشی‌های طبیعی . اضافه کردن آجیل به رژیم غذایی برخی افراد ایده ال است و از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه می‌شود. ولی برای برخی دیگر از افراد این خوراکی‌ها به عنوان بمب کالری شناخته می‌شوند و ممکن است افزایش وزن به همراه داشته باشند.

بادام یک آجیل درختی به‌حساب می‌آید و ارزش غذایی یک انس (۲۸ گرم) آن معادل زیر است: انرژی: ۱۶۱ کیلوکالری چربی: ۱۴ گرم پروتئین: ۶ گرم کربوهیدرات: ۶ گرم فیبر: ۳.۵ گرم ویتامین E (ای): ۳۷ درصد نیاز روزانه منیزیم: ۱۹ درصد نیاز روزانه . پسته آجیلی پرمصرف است که سرشار از فیبر می‌باشد. ارزش غذایی یک انس (۲۸ گرم) پسته معادل زیر است: انرژی: ۱۵۶ کیلوکالری چربی کل: ۱۲.۵ گرم پروتئین: ۶ گرم کربوهیدرات: ۸ گرم فیبر: ۳ گرم ویتامین E (ای): ۳ درصد نیاز روزانه منیزیم: ۸ درصد نیاز روزانه .

گردو یکی از آجیل های بسیار پرطرفدار بوده و منبع غنی اسیدهای چرب امگا ۳ است. ارزش غذایی یک انس (۲۸ گرم) گردو معادل زیر است: انرژی: ۱۸۲ کیلوکالری چربی کل: ۱۸ گرم پروتئین: ۴ گرم کربوهیدرات: ۴ گرم فیبر: ۲ گرم ویتامین E (ای): ۱ درصد نیاز روزانه منیزیم: ۱۱ درصد نیاز روزانه . بادام‌هندی عضوی از خانواده آجیل های درختی است و مواد مغذی مفیدی دارد. ارزش غذایی یک انس (۲۸ گرم) بادام‌هندی معادل زیر است: انرژی: ۱۵۵ کیلوکالری چربی کل: ۱۲ گرم پروتئین: ۵ گرم کربوهیدرات: ۹ گرم فیبر: ۱ گرم ویتامین E (ای): ۱ درصد نیاز روزانه منیزیم: ۲۰ درصد نیاز روزانه .

مغز دانه‌ها مواد غذایی پر کالری هستند و منبع مفیدی از مواد مغذی به شمار می‌روند که می‌توانند سلامت جسم و ذهن را تقویت کنند. برای مصرف آجیل مطمئن شوید که شور و نمکی، بو داده یا پخته شده نباشند. مصرف مغز دانه‌ها به صورت خام است که می‌تواند ارزش غذایی مورد انتظار را وارد بدن شما کند تا از خواص آجیل بهره ببرید. آجیل منبع غنی از این مواد غذایی است: اسید چرب امگا ۳ چربی تک غیراشباع و چربی چند غیراشباع فیبر غذایی ویتامین آ، ب و ای مواد معدنی (پتاسیم، منیزیم، کلسیم و آهن) استرول‌های گیاهی آرجنین

آجیل انواع گوناگون دارد و در طول زمان، بسته به تقسیم‌بندی‌های مختلف نام‌های مختلف گرفته است. به‌صورت کلی آجیل را می‌توان برحسب خام‌بودن یا بوداده‌بودن، کارکرد و برحسب ترکیبات تقسیم‌بندی کرد. آجیل خام، در مقایسه با آجیل بوداده، خواص بیشتری دارد. مواد معدنی، چربی، ویتامین و دیگر مواد مفید در آجیل خام حفظ می‌شود و همچنین نمک یا شکر خواص آن را از بین نمی‌برد. آجیل بوداده، بسته به میزان بودادگی، خواص خود را از دست می‌دهد.

آجیل‌ها موادغذایی با چربی بالا هستند و در واقع هسته‌هایی هستند که درون پوسته‌ای سخت قرار دارند. از آجیل‌ها معمولاً به عنوان یک میان‌وعده سالم استفاده می‌کنند.یک مغز دانه ۸۰ درصد چربی دارد. با وجود آنکه اغلب چربی آن به عنوان چربی سالم تلقی می‌شود، ولی همچنان منبع غنی از کالری است. بنابراین هر چند این مواد غذایی را در دسته خوراکی‌های سالم دسته‌بندی می‌کنند، ولی باید در مصرف آجیل تعادل را رعایت کنید. مقدار مصرفی آجیل نباید بیش از ۴۰ گرم شود. آجیل را باید به عنوان جایگزین مواد غذایی با اسید اشباع شده مصرف کنید. مغز دانه‌ها حاوی چربی چند غیراشباع هستند و به همین دلیل به حذف لیپیدهای مضر بدن مانند کلسترول بد یا LDL کمک می‌کنند.

خواص آجیل می‌تواند فاکتورهای خطر ابتلا به سندروم متابولیک، مانند فشارخون بالا و سطوح بالای کلسترول را کاهش دهد.بادام می‌تواند سطح کلسترول خون را بهبود بخشد. برخی پژوهش ها نشان می‌دهند که رعایت رژیم سرشار از بادام باعث کاهش کلسترول بد (LDL)، کلسترول کل و کلسترول LDL اکسیدشده که برای سلامتی قلب مضر است شود، هرچند تعداد زیادی از این پژوهش‌ها شرکت‌کنندگان محدودی داشته‌اند. یک مطالعه گسترده‌تر نتایج ۵ پژوهش دیگر را جمع‌بندی کرده و نتیجه گرفته که شواهد به‌قدر کافی محکم، دال بر تأثیر مستقیم بادام در بهبود کلسترول وجود ندارد.

عمده‌ترین مواد مغذی آجیل را می‌توان این‌گونه برشمرد: مواد معدنی، ازجمله منیزیم، کلسیم، پتاسیم، سدیم، سلنیوم و غیره. ویتامین، ازجمله ویتامین‌های گروه B، ویتامین C، ویتامین‌های A و E و D و غیره. فیبر چربی غیراشباع مواد آنتی‌اکسیدانی . خواص و فواید آجیل را می‌توان به‌صورت کلی و برحسب میزان مواد مغذی این‌گونه نام برد: آجیل و جلوگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی تنظیم فشار خون جلوگیری از سرطان‌های مختلف، ازجمله سرطان دستگاه گوارش و سرطان پروستات تامین مواد معدنی کمک به دستگاه گوارش محافظت از پوست و مو تعادل هورمونی جلوگیری از دیابت نوع ۲ مناسب برای همه‌ی بیماران دیابتی تقویت قلب جلوگیری از پوکی استخوان منبعی برای تأمین ویتامین‌ها برطرف‌کننده‌ی نیاز به چربی

آجیل‌ها منبع عالی آنتی‌اکسیدان هستند. آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند پلی‌فنول‌ها در آجیل‌ها می‌توانند با فشار ناشی از رادیکال‌های آزاد مقابله کنند. رادیکال‌های آزاد مولکول‌های ناپایداری هستند که ممکن است باعث آسیب سلولی شده و خطر ابتلا به بیماری را افزایش دهند.در نتیجه یک مطالعه مشخص شد که گردو ظرفیت بالاتری نسبت به ماهی برای مقابله با رادیکال‌های آزاد دارد. این پژوهش نشان می‌دهد که آنتی‌اکسیدان‌های موجود در گردو و بادام می‌توانند از آسیب چربی‌های ظریف در سلول‌های شما محافظت کنند.

به نظر می‌رسد گردو باعث بهبود برخی عوامل خطرزایی می‌شود که منجر به بیماری های قلبی می‌گردند. شاید علت این موضوع اسید آلفا لیولنیک (ALA) و دیگر مواد مغذی گردو باشد. تعدادی مطالعه گسترده نشان می‌دهند که مصرف گردو به‌طور چشمگیری کلسترول کل و کلسترول LDL را کاهش داده و درعین‌حال باعث افزایش کلسترول خوب (HDL) گردیده است. همچنین گردو می‌تواند سبب بهبود عوامل مؤثر دیگر بر سلامت قلب شامل فشارخون و جریان طبیعی خون در بدن شود.

فیبر ماده‌ای حیاتی برای دستگاه گوارش محسوب می‌شود. نبود این ماده در برنامه‌ی روزانه غذایی ما می‌تواند به بیماری‌های گوارشی، یبوست و انواع سرطان‌های دستگاه هاضمه بینجامد. آجیل ماده‌ی غذایی مناسبی برای جبران فیبر مواد غذایی روزانه است؛ مخصوصاً اگر خام یا کمتربوداده باشد.

برخی مطالعات انجام‌شده در خصوص تأثیر مصرف زیاد بادام‌هندی نشان‌دهنده بهبود علائم سندروم متابولیک است. یک پژوهش نشان می‌دهد رژیم غذایی‌ای که ۲۰ درصد از کالری خود را از بادام‌هندی کسب می‌کند، فشارخون را در افراد دارای سندروم متابولیک بهبود می‌بخشد. مطالعه‌ دیگری نشان می‌دهد که بادام‌هندی پتانسیل آنتی‌اکسیدان رژیم غذایی را افزایش می‌دهد.

آجیل جزو گروه غذایی گوشت، حبوبات، مغزها و تخم مرغ طبقه‌بندی می‌شود. انواع مواد این گروه عبارتند از گوشت های قرمز، گوشت های سفید، تخم مرغ، حبوبات و مغزها یی مانند گردو، بادام، فندق، پسته و انواع تخمه می‌باشد. مواد مغذی مهم این گروه عبارت از پروتئین، آهن، روی و بعضی از انواع ویتامین های گروه B است. واحد اندازه‌گیری هر واحد از این گروه برابر است با ۶۰ گرم گوشت لخم پخته یا دو عدد تخم مرغ یا یک لیوان حبوبات پخته یا یک لیوان انواع مغزها شامل گردو، فندق، بادام، پسته و تخمه.

آجیل سرشار از مواد معدنی است. مصرف چند عدد از هر یک از انواع آجیل‌ها می‌تواند نیاز عمومی بدن ما به مواد معدنی را برطرف کند. شما می‌توانید با خوردن چند حبه بادام و گردو نیاز روزانه‌ی بدن‌تان را به منیزیم و کلسیم و فسفر را تأمین کنید. انواع آجیل مواد معدنی بسیاری را در خود جای داده‌اند؛ برخی از آن‌ها بیشتر و برخی کمتر. در این میان بادام هندی سلنیوم بالایی دارد و ضد سرطان پروستات است؛ تخم کدو هم به‌دلیل میزان بالای سلنیوم‌اش همین کارکرد را بر عهده دارد. بااین‌همه شما می‌توانید میزان متغیری از این ماده را انواع آجیل پیدا کنید.

مانند بسیاری از آجیل های دیگر، به نظر می‌رسد که فندق نیز سبب کاهش عوامل خطرزای منجر به بیماری های قلبی می‌شود. یافته های یک مطالعه حاکی از آن است که رژیم غذایی سرشار از فندق، کلسترول کل، کلسترول LDL و تری گلیسیرید را کاهش می‌دهد. همچنین این مطالعه نشان می‌دهد که فندق سبب کاهش نشانه های التهاب شده و عملکرد رگ های خونی را بهبود می‌بخشد.

کمک به مبارزه با افسردگی، بهبود سلامت مغز، حفظ حافظه و بهبود سلامت قلب از خواص گردو است. همچنین کمک به پیشگیری از سرطان، مؤثر در کاهش وزن، بهبود بهداشت باروری و کمک به رشد و نمو از فواید دیگر گردو می‌باشد. بهترین راه برای افزایش امگا-۳ کودکان مصرف گردو به عنوان میان وعده توسط آن‌ها است.

به عنوان یکی از مهمترین گزینه‌هایی که می‌توانید به رژیم غذایی خود اضافه کنید بادام است، زیرا تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد که بادام تأثیر مثبتی بر سلامت بدن دارد و به کاهش کلسترول بد (LDL) کمک می‌کند. با کاهش LDL، سلامت قلب و عروق خود را بهبود ببخشیده و به قلب خود اجازه دهید با سرعت عادی خون را پمپاژ کند.

آشنایی با دیگر خواص آجیل

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص آجیل آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با خواص آجیل

آجیل دسته‌ای از خشکبار محسوب می‌شود و از دیرباز جزو فرهنگ ایرانی بوده است. به‌صورت کلی بخش عمده‌ای از آجیل‌ را میوه‌های روغنی تشکیل می‌دهند که پوست سخت دارند و درواقع باید آن‌ها آجیل میوه محسوب کرد؛ گردو، بادام، پسته، بادام‌هندی، بادام‌زمینی، فندق و غیره از این دست هستند. در سال‌های اخیر مصرف آجیل به عنوان میان وعده سالم توصیه ‌شده است تا اشتها و هوس خوردن مواد غذایی ناسالم و مضر را کاهش دهد. علاوه بر این مغز دانه‌ها و خشکبار مزایای دیگری نیز دارند که ارزش اضافه کردن آنها به برنامه غذایی را توجیه می‌کند.

به‌طورکلی خواص آجیل ها بی‌نظیر است. آجیل ها منبع خوبی از چربی، فیبر و پروتئین هستند. بخش زیادی از چربی آجیل ها، چربی غیراشباع تک حلقه‌ای و چربی غیراشباع چند حلقه‌ای (که خود به دودسته امگا ۳ و امگا ۶ تقسیم می‌شود) است. اگرچه مقداری چربی اشباع‌شده نیز در خود دارند. آجیل ها همچنین شامل ویتامین ها و مواد معدنی مختلفی مانند منیزیم و ویتامین E نیز هستند.

اضافه کردن آجیل به رژیم غذایی برخی افراد ایدئال است و از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه می‌شود. ولی برای برخی دیگر از افراد این خوراکی‌ها به عنوان بمب کالری شناخته می‌شوند و ممکن است افزایش وزن به همراه داشته باشند. از آنجایی که مغز دانه‌ها و آجیل حاوی میزان زیادی چربی هستند، مصرف بیش از حد آنها می‌تواند موجب افزایش وزن و چاقی شود. ولی اگر مغز دانه‌ها را به مقدار معمول و متوسط مصرف کنید، می‌توانید از خواص آجیل بهره‌مند شوید زیرا مواد مغذی بسیاری دارند.

آجیل منبع بسیار خوبی برای تامین پروتئین، ویتامین و مواد معدنی بدن هستند؛ همچنین به سلامت بدن نیز کمک می­کنند. مصرف درست و منطقی آجیل به صورت روزانه می­تواند انرژی ضروری مورد نیاز بدن را در طول روز تامین کند. آجیل سرشار از چربی های غیراشباع مفید است و می­تواند در پایین آوردن سطح کلسترول مضر و کاهش بیماری های قلبی بسیار موثر عمل کند.

خواص آجیل برای قلب

مانند بسیاری از آجیل های دیگر، به نظر می‌رسد که فندق نیز سبب کاهش عوامل خطرزای منجر به بیماری های قلبی می‌شود. یافته های یک مطالعه حاکی از آن است که رژیم غذایی سرشار از فندق، کلسترول کل، کلسترول LDL و تری گلیسیرید را کاهش می‌دهد. همچنین این مطالعه نشان می‌دهد که فندق سبب کاهش نشانه های التهاب شده و عملکرد رگ های خونی را بهبود می‌بخشد.

به نظر می‌رسد گردو باعث بهبود برخی عوامل خطرزایی می‌شود که منجر به بیماری های قلبی می‌گردند. شاید علت این موضوع اسید آلفا لیولنیک (ALA) و دیگر مواد مغذی گردو باشد. تعدادی مطالعه گسترده نشان می‌دهند که مصرف گردو به‌طور چشمگیری کلسترول کل و کلسترول LDL را کاهش داده و درعین‌حال باعث افزایش کلسترول خوب (HDL) گردیده است. همچنین گردو می‌تواند سبب بهبود عوامل مؤثر دیگر بر سلامت قلب شامل فشارخون و جریان طبیعی خون در بدن شود.

خواص آجیل برای کبد چرب

در واقع روزانه با مصرف چند دانه بادام زمینی در زمان ​های مشخص، بدن مواد مغذی مورد نیاز خود را دریافت می​کند و میل به خوردن غذا یا تنقلات مضر که یکی از عوامل مبتلا شدن به کبد چرب است، کاهش می​یابد.یکی دیگر از مغزهای آجیل برای کبد چرب گردو است. به واسطه داشتن آمینواسید آرجینین که باعث دفع سم آمونیاک می​شود و همچنین داشتن گلوتاتیون و اسیدهای چرب امگا ۳ در سم‌ زدایی کبد نقش به سزایی دارد.

خواص آجیل برای چاقی صورت

چربی های سالم موجود در پسته باعث تقویت عضله ها و ماهیچه های صورت می شود؛ در نتیجه چاق شدن صورت را به همراه خواهد داشت.بادام علاوه بر حجیم کردن عضلات و ماهیچه های صورت، باعث تامین مواد معدنی و مواد مغذی مورد نیاز بدن می شود. بادام سرشار از پروتئین ها، ویتامین ها، فیبر و مواد دیگر می باشد. ویتامین ای موجود در ساختار انواع بادام ها به شاداب شدن پوست و تامین رطوبت پوست کمک می کند.

فندق یکی دیگر از مغزیجات و یا آجیل های موثر در چاق شدن صورت می باشد. فندق مانند بادام هندی، بادام زمینی و پسته به چاق شدن صورت، حجیم شدن ماهیچه های صورت و ترمیم بافت آن ها کمک می کنند. استفاده مداوم و روزانه از فندق در چاق شدن صورت به شدت موثر می باشد.برای چاق شدن صورت بهتر است سه عدد گردو را به صورت روزانه و به صورت مرتب مورد استفاده قرار داد.

آجیل برای رفلاکس و زخم معده و یبوست

یکی از آجیل های منحصر به فرد که این روزها در طب سنتی برای رفع رفلاکس معده و جلوگیری از بروز آن بسیار به آن اشاره شده است، مغز بادام درختی می باشد. بادام درختی نقش بسزایی در کاهش اسید معده خواهد داشت. این مغز و یا دانه منحصر به فرد، یک منبع خوب کلسیم بوده و می‌تواند سطح کلسیم بدن را به صورت متعادل حفظ نماید. در این صورت بر روی درمان رفلاکس معده نقش بسزایی را خواهد داشت.

بادام همچنین به دلیل داشتن فیبر زیادی که دارد باعث می‌شود دستگاه گوارش شما به درستی کار کند. این بدان معناست که نه تنها قادر خواهید بود غذاها را سریعتر هضم کنید بلکه بدن شما قادر به جذب سریعتر مواد مغذی خواهد بود و به بدن شما اجازه می‌دهد تا در فرایندهای مختلف خود بماند.

از دیگر انواع مغزهای پرخاصیت و ایده آل برای رفلاکس معده و تسکین درد معده، گردو است. گردو دارای مقادیر قابل توجهی از انواع ویتامین‌ها، املاح معدنی، آنتی اکسیدان‌ها، اسیدهای چرب و غیره بوده است که تاثیر فوق العاده‌ای بر روی سلامتی معده و بدن خواهد داشت. این مغز پرخاصیت اگر به صورت روزانه دو عدد مورد استفاده قرار گیرد، تاثیر حیرت انگیزی بر روی درمان رفلاکس معده و کاهش دردهای ناشی از آن، خواهد داشت.

فیبر ماده‌ای حیاتی برای دستگاه گوارش محسوب می‌شود. نبود این ماده در برنامه‌ی روزانه غذایی ما می‌تواند به بیماری‌های گوارشی، یبوست و انواع سرطان‌های دستگاه هاضمه بینجامد. آجیل ماده‌ی غذایی مناسبی برای جبران فیبر مواد غذایی روزانه است؛ مخصوصاً اگر خام یا کمتربوداده باشد.

آجیل برای سگ

سگ ها عاشق طعم و مزه بادام هستند .به خصوص طعم دار (کبابی، دودی، وانیل، دارچین، و غیره). بادام سمى نیست .ولى سگها به راحتى نمیتوانند ان را هضم کنندو باعث ناراحتی معده و ایجاد ناراحتی های روده ای در آنها میشود.فندوق غنی از چربی است که معده سگ را ناراحت مى کند و ممکن است باعث پانکراتیت شود علاوه بر این، این آجیل بنا به گزارش ها، حاوی یک نوع سمی ناشناخته است که منجر به اختلالات عصبی میشود. پسته غنی از چربی است و سگ را دچار ناراحتی معده میکند. علاوه بر این، خوردن مکرر پسته می تواندموجب پانکراتیت در سگ شما شود.

آجیل برای سرماخوردگی

مصرف آجیل و میوجات ‌در کاهش شدت و طول سرماخوردگی و آنفلوآنزا موثر است مصرف آجیل‌ و به ویژه تخمه‌ به دلیل داشتن Zn (روی)، شدت و طول سرماخوردگی و آنفلوآنزا را کاهش می‌دهند.

آجیل برای سنگ کلیه

سنگ کلیه عارضه نسبتا شایعی است که ممکن است در فرد بدون هیچ سابقه قبلی از شکل کلیه، بروز پیدا کند و با درد بسیار شدید همراه است.مصرف بادام، فندوق، پسته و کنجد بسیار مفید است. پسته و بادام در اصلاح کلیه اثری قوی دارد. فندق نیز در رفع سوزش ادراری بسیار مفید است.

آجیل برای دیابتی ها

پسته برای افراد دیابتی مفید است . گردو: خوردن روزانه گردو باعث کاهش التهاب ها می شود. التهاب رابطه ی مستقیمی با دیابت و بیماری های قلبی عروقی دارد. بادام درختی: این نوع بادام منیزیم مورد نیاز بدن یک فرد مبتلا به دیابت را به خوبی فراهم می کند و سطح قند خون او را کاهش می دهد. پسته: متخصصان اعلام داشته اند نشانه هایی از کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت که مصرف پسته داشته اند، را با موفقیت ثبت کرده اند. بادام زمینی: مقاله ای در مجله ی تغذیه بریتانیا ادعا داشته که کره بادام زمینی با کنترل اشتها و رساندن مواد مغذی به بدن تا حد زیادی قند خون در افراد چاق و مبتلا به بیماری را کنترل نموده است.

آجیل در رژیم کتوژنیک

گردو یکی از بهترین مغزها برای کتو است زیرا یکی دارای چربی های خشک آجیل است.بادام درختی از محبوب ترین آجیل های کم کربوهیدرات است ، به این معنی که می توانید به راحتی این مغز را به رژیم کتو اضافه کنید.فندق تنها با ۲ گرم کربوهیدرات خالص و ۱۷ گرم چربی به عنوان یک مغز کتو دوستانه شناخته می شود. می تواند بصورت خام یا بو داده مصرف شود و یا می توانید آن را به غذاهای مختلف اضافه کنید.می توانید به راحتی انواع پسته را به چندین برنامه غذایی مانند رژیم گیاهخواری یا رژیم کتو اضافه کنید.

آجیل در کرونا

بهترین برنامه تغذیه یک بیمار مبتلا به کرونا : استفاده از منابع غذایی ویتامین A مانند منابع گیاهی شامل انواع سبزی‌ها و میوه‌های زرد و نارنجی مانند هویج، کدو حلوایی، موز و انواع مرکبات و منابع حیوانی مانند زرده تخم مرغ، شیر و لبنیات، استفاده از منابع غذایی ویتامین D (ماهی‌های چرب، لبنیات و زره تخم مرغ) برای افزایش سطح ایمنی بدن

و استفاده از منابع ویتامین E به عنوان آنتی اکسیدان و کمک کننده به عملکرد سیستم ایمنی بدن می‌توان از روغن‌های مایع آفتابگردان و ذرت در طبخ غذا و سبزیجاتی مانند اسفناج، کلم پیچ، سویا و سیب زمینی در وعده‌های اصلی غذایی یا انواع آجیل مانند فندق، بادام، گردو در فاصله بین وعده توصیه می‌شود.افراد باید رژیم غذایی حاوی میوه، سبزی، نان و غلات سبوسدار، حبوبات و همچنین گوشت، ماهی و مرغ استفاده کنند. باید دقت گردد که در دریافت مواد غذایی و تنوع مواد غذایی تعادل رعایت شود.

Check Also

سرکه سیب و دیابت و مصرف سرکه سیب و دیابت در طب سنتی

سرکه سیب و دیابت سرکه سیب و دیابت ؛ مصرف سرکه سیب و دیابت در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *