روغن ذرت برای مو ؛ تقویت موی سر با مصرف روزانه روغن ذرت

روغن ذرت برای مو

روغن ذرت برای مو ؛ تقویت موی سر با مصرف روزانه روغن ذرت همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

روغن ذرت برای مو

روغن ذرت به درمان موهای خشک و آسیب دیده کمک می‌کند و باعث صافی و نرمی مو می‌شود.

روغن ذرت باعث کنترل بیشتر مو می شود، اگر چه استفاده از آن به عنوان روغن مو توصیه نمی شود.

روغن ذرت دارای حجم خوبی از کربوهیدرات است. این ماده زمانی که جذب مو می‌شود

مانند یک نیروی محرکه بسیار قوی عملکرد کرده و ضمن تقویت ساقه و ریشه‌ی مو، توان مو را برای رشد و تولید افزایش می‌دهد.

در واقع کربوهیدرات، سوخت مو برای جلوگیری از ریزش است و برای افرادی که موهای کم پشتی دارند

و یا آمار ریزش موی آنها بیش از حد معمول در طول روز است، بسیار ضروری است.

روغن ذرت برای مو، مانند یک نوشابه انرژی زا عمل می‌کند. پروتئین موجود

در این روغن باعث تامین مخازن مواد معدنی و مغذی مورد نیاز مو می‌شود.

پروتئین نقش بسیار اساسی در شادابی، طراوت، استحکام و حالت پذیری مو دارد.

توجه کرده اید بعضی از افراد زمانی که دست لای موهای خود فرو می‌برند ریزش غیرمعمول موهای خود را مشاهده می‌کنند؟

بخش عمده ای از دلیل این اتفاق، کمبود پروتئین در مو برای حفظ استحکام است.

جالب است بدانید در هر ۱۰۰ گرم روغن ذرت، ۱۰ گرم پروتئین وجود دارد.

خشک شدن مو یکی از عوامل اصلی ریزش مو در آقایان و بانوان است.

زمانی که مو چربی مورد نیاز خود را در اختیار نداشته باشد، شکننده می‌شود و به راحتی خرد شده و می‌ریزد.

آیا از خوش حالت نبودن موهای خود کلافه هستید؟

روغن ذرت برای مو این مشکل را برطرف می‌کند زیرا این روغن می‌تواند

چربی های اشباع شده‌ی ضروری را به ساقه ها و ریشه‌ی مو برساند.

این عمل باعث ایجاد انعطاف پذیری مو و همچنین جلوگیری از شکستگی مو می‌شود.

روغن ذرت نوعی نرم کننده مو نیز می‌باشد. اسید های چربی مانند امگا ۳ و ۶ و ۹

در روغن ذرت به وفور یافت می‌شود. این مواد برای مو بسیار مفید هستند.

آیا موی شما به اندازه کافی مرطوب است؟

توجه داشته باشید، رطوبت با چربی متفاوت است. آب نقش مهمی در ساختار درونی و بیرونی مو دارد.

به نوعی می‌توان آب را یک سم زدای قوی برای مو دانست که از جولان ماده های مضر برای مو جلوگیری می‌کند.

زمانی که رطوبت کافی به مو برسد، خوش حالتی، عدم ریزش، تمیزی، رشد بیشتر و شفافیت رنگ بهتر در پی خواهد داشت.

اگر روغن ذرت را به صورت مداوم مصرف کنید، رطوبت موجود در این روغن عمر موهای شما را افزایش خواهد داد.

آشنایی با دیگر خواص روغن ذرت

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص روغن ذرت آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با روغن ذرت

دانه‌های ذرت حاوی ۴٫۵% روغن هستند که حدود ۸۵% از آن در جوانه گیاه ذرت وجود دارد.

برای تهیه روغن ذرت ابتدا جوانه‌ها را در فرآیند “آسیاب مرطوب” جدا کرده و سپس خشک می‌کنند.

دانه‌های خشک شده وارد پرس‌های حلزونی یا مارپیچی شده و تحت دمای متوسط و فشار بالا قرار می‌گیرند تا روغن از جوانه استخراج شود.

روغن به‌دست آمده در این مرحله خام است و برای پخت و پز مناسب نیست،

به همین دلیل باید طی مراحل صمغ‌گیری، تصفیه قلیایی، رنگ بری، زمستانه و بی بو کردن قرار ‌گیرد

تا فسفولیپیدها، مواد رنگی، موم، بو و اسیدهای چرب آزاد از آن حذف شده و برای مصارف غذایی آماده شود.

روغن ذرت به عنوان یک محصول استخراج، ساخته می شود یا از ذرت فشرده شده به دست می آید.

رنگ ذرت باید زرد باشد. روغن ذرت معمولاً به عنوان ترکیبات صابون، روان کننده، مواد آرایشی، روغن پخت و پز و همچنین خوراک حیوانات استفاده می شود.

در فرآیند تهیه روغن ذرت، روغن از استخراج ذرت، چه از ابزار پرس یا چه از مایعات ارگانیک استفاده می شود.

ابزار پرس برای تهیه روغن ذرت فقط پس از خیساندن ذرت تقریباً به مدت ۲ روز در آب داغ استفاده می شود تا بتوان آن را توسط ابزار فشرده ساخت.

ابزار پرس معمولاً توسط دستگاه هیدرولیک با فشار زیاد تشکیل می شود که باعث افزایش چگالی مواد می شود.

با فشار زیاد، ذرت ها رنده می شوند و روغن هایی را که به روغن ذرت معروف هستند، بدست می آیند.

اگر می خواهید از فواید روغن ذرت، بهره مند شوید، به دنبال انواعی باشید که با سرما پرس شده و نام ارگانیک یا تصفیه نشده دارند.

یکی از مضرات استفاده از این روش اتلاف وقت است در حالی که روغن های به دست آمده فقط

با روش مایع آلی مقایسه میشوند پس از آن، تمام اجزای سازنده با فرآیند تقطیر مخلوط و تصفیه می شوند.

خواص روغن ذرت و کانولا

هر دو روغن حاوی ۱۲۰ کالری و ۱۴ گرم چربی در هر قاشق غذاخوری هستند.

هر دوی آنها بدون شکر، کربوهیدرات و کلسترول هستند.

مشابه همه روغن ها که عموما روغن هایی مایع هستند این دو روغن نیز به دلیل

دارا بودن کالری بالا باید به طور متوسط استفاده شوند و در مصرف آنها نباید زیاده روی شود.

اندازه گیری میزان روغن مصرفی در قاشق و سپس ریختن آن درون کاسه می تواند به شما کمک کند

میزان مصرف روغن خود را کنترل کنید و بسیار کارسازتر و قابل کنترل تر از حالتی است که آن را مستقیما به غذا اضافه کنید.

وقتی که بحث در مورد کیفیت اسید های چرب ضروری در روغن به میان می آید، روغن کانولا در مقایسه با روغن ذرت مزایای بیشتری دارد.

در این زمینه فقط روغن بذر کتان می تواند روغن کانولا را شکست دهد و آن هم به این دلیل است که سرشار از اسید چرب امگا۳ می باشد.

روغن کانولا نه تنها حاوی مقادیر بیشتری اسید چرب غیر اشباع در مقایسه با روغن ذرت می باشد

بلکه میزان اسید چرب اشباع مضر آن نیز کمتر است به طوریکه تنها ۱٫۰۳۱ گرم از آن در یک قاشق غذاخوری یافت می شود.

در مقابل، روغن ذرت حاوی ۱٫۷۶۱ گرم از این ماده است. روغن ذرت حاوی مقدار اندکیاسید ترانس می باشد

که باعث آسیب زدن به رادیکال های آزاد، ایجاد ساختارهای کلسترول LDL و افزایش چربی بدن می شود.

در نتیجه، روغن کانولا از نظر محتویات چربی نیمه اشباع مفید نسبت به روغن ذرت برتری دارد

که تاثیرات ضد التهاب داشته و باعث جلوگیری از بیماری های قلبی می شود. هر قاشق غذاخوری

روغن کانولا دارای ۸٫۸۵۹ گرم وزن می باشد در حالیکه روغن ذرت ۳٫۷۵۰ گرم وزن دارد.

کانولا تاثیرات زیادی در کاهش کلسترول LDL دارد در حالیکه مقدار کلسترول HDL خوب را کاهش نمی دهد.

روغن ذرت و کانولا به طور کلی فاقد ویتامین و مواد معدنی هستند به جز توکوفرول آلفا

که نوعی از ویتامین E می باشد. هر دو روغن حاوی ترکیبات محلول در چربی هستند

و روغن کانولا نیز در این مورد برتر است چرا که حاوی ۲٫۴۴ میلی گرم توکوفرول آلفا

در هر قاشق غذاخوری است و روغن ذرت با یک اختلاف اندک با میزان ۱٫۹۴ میلی گرم در پشت سر آن قرار دارد.

بر اساس گزارشات اداره تغذیه، میزان توصیه شده برای مصرف روزانه توکوفرول آلفا برای بزرگسالان ۱۵ میلی گرم می باشد.

روغن ذرت یا آفتابگردان

روغن‌ آفتابگردان یکی از سالم‌ترین روغن‌های گیاهی است که به‌ دلیل سطح پایین کلسترول در مقایسه با روغن جامد، بیشتر استفاده می‌شود.

این روغن سرشار از ویتامین ای است و اسید چرب ترانس بسیار کمی دارد.

۹۰ درصد روغن آفتابگردان چربی اشباع‌نشده و تنها ۱۰ درصد آن، چربی اشباع است.

به ‌همین دلیل، بسیاری از متخصصان تغذیه روغن آفتابگردان را دوستدار قلب می‌دانند.

این روغن برای پخت و پز، استفاده در سس‌ها و سالادها بسیار مناسب است. پایداری و نقطه دود روغن آفتابگردان پایین‌تر از روغن‌های مخصوص سرخ‌کردنی است.

روغن مایع آفتابگردان کالری نسبتا بالایی دارد. بهتر است به بهانه سالم بودن در مصرف این روغن زیاده‌روی نشود.

اگر تفاوت روغن‌های مایع معمولی را با روغن مخصوص سرخ‌کردنی نمی‌دانید، بهتر است مقاله فرق روغن سرخ‌کردنی با مایع را در همین زمینه بخوانید.

روغن ذرت تقریبا از ۸۵ درصد چربی اشباع‌نشده و ۱۵ درصد چربی اشباع تشکیل شده، بنابراین پایداری آن بیش از روغن آفتابگردان است.

یک فنجان روغن آفتابگردان تقریبا کالری برابری با همین مقدار روغن ذرت دارد. کالری یک فنجان از این روغن‌های گیاهی حدود ۱۹۰۰ کالری است.

وغن گیاهی ذرت ۱۰۰ درصد چربی و فاقد هرگونه کربوهیدرات و پروتئین است.

این چربی از اسیدهای چرب امگا۳، امگا۶ و امگا۹ تشکیل شده‌اند و مقدار کلسترول آن بسیار کم است.

در فرآیند استخراج و تصفیه روغن ذرت مقدار زیادی از ویتامین دی از بین می‌رود،

با این حال، این روغن در زمان مصرف منبع غنی از این ویتامین است.

ویتامین ای یک آنتی‌اکسیدان قوی محسوب می‌شود و رادیکال‌های آزاد را خنثی می‌کند.

ویتامین دی همچنین یک ماده ضد التهاب و موثر در پیشگیری از انواع سرطان‌ها، دیابت و بیماری‌های قلبی است.

این روغن به‌طور گسترده‌ای در دسترس است و برای آشپزی روزانه مورد استقبال بسیاری قرار گرفته ‌است.

قیمت روغن ذرت در مقایسه با سایر روغن‌های گیاهی کمی بالاتر است، اما استفاده از آن در طولانی‌مدت در کیفیت تغذیه‌ی شما نقش موثری دارد.

روغن ذرت برای پخت و پز، تفت دادن، درست کردن برنج، نان، کیک و سس سالاد انتخاب سالمی است.

در مقاله سس سالاد برای گیاه‌خواران، دستور تهیه چند سس خوشمزه با روغن‌های گیاهی را برای شما آوردیم، حتما به این مقاله سری بزنید.

روغن ذرت با چربی سالم و ویتامین‌ محلول در چربی خود برای بسیاری از بیماری‌ها مثل کنترل فشار خون

و بهبود بیماری‌های گوارشی موثر است. مصرف این روغن به درمان یبوست کمک می‌کند.

فیتواسترول نوع دیگری از ماده ضدالتهاب در این روغن است که مانع جذب کلسترول در خون می‌شود.

مصرف روغن ذرت به بهبود مشکلات بینایی هم کمک می‌کند. لوتئین موجود در این روغن از پیشرفت بیماری آب مروارید پیشگیری می‌کند.

مصرف روغن ذرت در سلامت پوست و مو هم موثر است. استفاده از آن به‌صورت خوراکی،

به کنترل چربی پوست و مو، نرمی و لطافت آنها کمک می‌کند. به‌ همین دلیل از این روغن در ساخت

برخی محصولات آرایشی و بهداشتی مثل شامپو و صابون استفاده می‌شود.

روغن ذرت برای کبد چرب

در منابع معتبر علمی مطالعه‌ای تحت عنوان فواید روغن ذرت برای کبد چرب موجود نیست.

اما باید بدانیم که، مصرف بیش از اندازۀ هر روغن و چربی من‌ جمله روغن ذرت برای کبد چرب مضر است.

روغن ذرت برای سرخ کردن

روغن ذرت برای سرخ کردن مفید است. این روغن علاوه بر اینکه نقطه ذوب بالایی دارد، برای سرخ کردن بسیار مناسب است.

در ضمن با مصرف این محصول می‌توانید از فواید آن نیز بهره مند شوید. روغن ذرت دارای فیتواسترول است.

این ماده ضد التهابی است و باعث پیشگیری از وقوع بیماری های قلبی، عروقی و دیابت نوع ۲ می‌شود.

پس به غیر از اینکه برای قلب مضر نیست بلکه سلامت این عضو حیاتی را ارتقا می‎بخشد.

روغن ذرت به هیچ عنوان طعم غذا را تغییر نمی‌دهد. پس نگران طعم گرفتن و بد مزه شدن غذا نباشید.

یکی دیگر از فوایدی که باعث شده است روغن ذرت برای سرخ کردن مناسب باشد،

کمک به کاهش کلسترول در بدن است. این روغن علاوه بر اینکه کلسترول تولید نمی‌کند،

بلکه به کاهش دادن آن کمک می‌کند. به همین دلیل روغن ذرت یک محصول مناسب برای میانسال ها،

کهنسال ها و افراد مبتلا به کلسترول و چربی خون است. البته باید دقت کنید که این روغن

به دلیل گیاهی بودن آن، برای سرخ کردن های طولانی در دمای بالا مناسب نیست و دود کرده و باعث سوختن غذا می‌شود.

روغن ذرت برای چربی خون

در یک مطالعه خواص روغن ذرت برای چربی خون بررسی شده است؛

باتوجه‌به بررسی‌های انجام‌شده در این مطالعه، استفاده از روغن ذرت

در یک رژیم کم‌ کالری با چربی‌هایی با اشباع کم منجر به کاهش نسبی بیشتر چربی خون

و کلسترول LDL در مقایسه با روغن ذرت شد. البته باید توجه داشت،

این به معنای برتری روغن ذرت به روغن زیتون نیست.

روغن ذرت برای دیابت

اسید لینولئیک همچنین برای عادی کردن عملکرد لوزالمعده مهم است.

اختلال در عملکرد لوزالمعده باعث انسداد در تولید انسولین می شود.

علاوه بر این، عدم وجود انسولین کافی نیز برای تثبیت سطح قند خون مانع خواهد شد.

بنابراین باعث ایجاد دیابت می شود. به همین دلیل اسید لینولئیک موجود در روغن ذرت

می تواند سطح قند خون را کاهش داده و یا عادی کند، زیرا این امر در عادی سازی عملکرد لوزالمعده نقش دارد.

افراد مبتلابه دیابت باید توجه ویژه‌ای به مواد غذایی مصرفی خود داشته باشند چراکه یک سبک زندگی صحیح و سالم در کنترل دیابت بسیار کارآمد خواهد بود.

روغن‌ها یک جزء جدانشدنی در تهیه و طبخ غذاها هستند؛ که بهتر است در رژیم غذایی افراد مبتلابه دیابت به مقدار کمتر استفاده شود.

شاید بتوان گفت که، بهترین روغن برای افراد مبتلابه دیابت روغن زیتون است؛ اما، شاید همه افراد قادر به تهیۀ این روغن نباشند یا طعم آن را نپسندند.

مضرات روغن ذرت برای دیابت نسبت به بسیاری از روغن‌های دیگر کمتر است (با اینکه روغن ذرت برای دیابت اولین روغنی نیست که توصیه می‌شود.)

همچنین در دسترس‌تر و ارزان‌تر است و طعم مطبوعی نیز دارد.

روغن ذرت برای قلب و بیماران قلبی

روغن ذرت سرشار از امگا ۶ و امگا ۳ و منبعی غنی از ویتامین‌ E است

و به همین دلیل باعث حفظ سلامت قلب و عروق فرد می‌شود.

امگا ۳ موجود در این روغن، کلسترول بد خون (LDL) را کاهش داده

و در نتیجه از انسداد شریان‌ها جلوگیری کرده و مانع سکته قلبی می‌شود.

فیتواسترول‌ها در واقع نوعی مواد ضدالتهابی هستند که با کاهش التهاب،

خطر ابتلا به برخی از بیماری‌ها مانند دیابت نوع ۲، بیماری‌های قلبی و برخی از سرطان‌ها را کاهش می‌دهند.

به علاوه فیتواسترول مانع جذب کلسترول در بدن می شود، بنابراین به کاهش سطح کلسترول کمک می کند.

طرز تهیه روغن ذرت در خانه

برای تهیه روغن ذرت ابتدا جوانه‌ها را در فرآیند “آسیاب مرطوب” جدا کرده و سپس خشک می‌کنند.

دانه‌های خشک شده وارد پرس‌های حلزونی یا مارپیچی شده و تحت دمای متوسط و فشار بالا قرار می‌گیرند تا روغن از جوانه استخراج شود.

روغن به‌دست آمده در این مرحله خام است و برای پخت و پز مناسب نیست،

به همین دلیل باید طی مراحل صمغ‌گیری، تصفیه قلیایی، رنگ بری، زمستانه و بی بو کردن قرار ‌گیرد

تا فسفولیپیدها، مواد رنگی، موم، بو و اسیدهای چرب آزاد از آن حذف شده و برای مصارف غذایی آماده شود.

روغن ذرت و یبوست و معده

بدیهی است، فیبر فقط در مواد غذایی مانند سبزیجات و میوه موجود نیست. روغن ها نیز حاوی فیبر می باشند،

از جمله روغن ذرت. همانطور که می دانید، فیبر موجود در هر غذایی برای هضم سلامتی مفید است.

درست مثل فیبر موجود در روغن ذرت. یک فنجان روغن ذرت حاوی ۴/۱۸ درصد فیبر مورد نیاز روزانه است.

از طرفی دیگر، مصرف روغن ذرت به طور معمول از بروز برخی مشکلات هضم مانند یبوست

، بواسیر و سرطان روده بزرگ جلوگیری خواهد کرد.همچنین، این فیبر برای کمک

به برنامه های رژیم غذایی شما نیز توصیه می شود. روغن ذرت باعث می شود احساس

اشباع طولانی تر از گذشته داشته باشید. بنابراین، با کاهش وزن می توانید یک بدن سبک داشته باشید.

روغن ذرت و بدنسازی

روغن ذرت به دلیل داشتن کربوهیدرات پیچیده برای ورزش های سنگین مناسب است و انرژی لازم را برای عملکرد درست ذهن تامین می کند.

اگر شما یک ورزشکار هستید و یا دوست دارید انرژی بیشتری داشته باشید،

پس غالباً ذرت را در وعده های غذایی خود بگنجانید.

ذرت حاوی کربوهیدرات پیچیده ای است که با سرعت کمتری هضم می شود

و به نوبه خود انرژی را برای مدت زمان طولانی تری تأمین می کند.

یک فنجان ذرت حدود ۲۹ گرم کربوهیدرات تولید می کند که نه تنها انرژی بدن را تأمین می کند

بلکه عملکرد مناسب مغز و سیستم عصبی را تضمین می کند.

در ۱۰۰ گرم ذرت مواد زیر موجود است

مجموع کالری: ۹۶

آب : ۷۳%

پروتئین: ۳٫۴ گرم

کربوهیدرات ها: ۲۱ گرم

قند: ۴٫۵ گرم

فیبر: ۲٫۴ گرم

چربی: ۱٫۵ گرم

چربی اشباع: ۰٫۲ گرم

چربی با یک حلقه اشباع: ۰۳۷ گرم

چربی با چند حلقه اشباع: ۰٫۶ گرم

امگا ۳: ۰٫۰۲ گرم

امگا ۶: ۰٫۵۹ گرم

اسید چرب ترانس: ~

Check Also

مضرات ویتامین d ؛ عوارض مصرف زیاد ویتامین d در دوران بارداری

مضرات ویتامین d مضرات ویتامین d ؛ عوارض مصرف زیاد ویتامین d در دوران بارداری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *