پوست لیمو ترش در غذا و مصرف پودر پوست لیمو ترش برای غذا

پوست لیمو ترش در غذا

پوست لیمو ترش در غذا ؛ مصرف پودر پوست لیمو ترش برای غذا همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : لیمو شیرین در سرماخوردگی ؛ جلوگیری و درمان سرماخوردگی با مصرف لیمو شیرین

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

پوست لیمو ترش در غذا

یک روش دیگر, انجماد پوست و رنده کردن آن ها به قطعات واقعاً ریز است.

وقتی این کار را کردید, آن ها را روی غذای خود بریزید و همانطور که می خواهید غذا بخورید.

رنده کردن پوست مرکبات، طعم میوه ای را به غذا می دهند و به شما اجازه می دهد از غذای خود بهتر لذت ببرید.

توجه داشته باشید که دانه های لیمو بسیار تلخ هستند، پس حتما آنها را دور بریزید.

یک قابلمه را با آب داغ پر کنید و پوست لیمو را درون آن بریزید و بگذارید تا یک ساعت بماند تا مطمئن شوید که لیمو به طور کامل در آب حل شده است.

از این تکه های یخ برای آب میوه های خود استفاده بکنید و از طعم کاملاً متفاوت آن لذت ببرید.

آشنایی با دیگر خواص پوست لیمو ترش

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص پوست لیمو ترش آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با پوست لیمو ترش

ویتامین پوست لیمو ۵ تا ۱۰ برابر بیشتر از ویتامین آب لیمو است.

علاوه براین، پوست لیمو موجب برطرف کردن سم‌های موجود در بدن می‌شود.

متاسفانه بسیاری از افراد فکر می‌کنند که پوست لیمو مفید نیست و آن را کنار می‌گذارند.

پوست لیمو را می توانید به روش های مختلفی برای غذا و حتی بهبود بهداشت شخصی و منزل استفاده کنید.

لیمو و بقیه مرکبات افزون بر این که خوشمزه هستند،

پوست حاوی اسانس دارند که می توان از پوست آن ها هم به تنهایی برای تهیه انواع غذاها، سس ها ، کیک ها و شیرینی جات استفاده کرد

و حتی پا را فراتر از آن گذاشت و به دلیل خواص شیمیایی ترکیبات آن ها برای بهداشت فردی و خانه داری و نظافت هم از آن کمک گرفت.

خواص پوست لیمو ترش برای سرماخوردگی

ویتامین پوست لیمو ۵ تا ۱۰ برابر بیشتر از ویتامین آب لیمو است.

علاوه براین، پوست لیمو موجب برطرف کردن سم‌های موجود در بدن می‌شود.

یک دمنوش از پوست لیمو ترش تهیه کنید و بنوشید تا سریع سرماخوردگی شما خوب شود.

خواص پوست لیمو ترش برای دام

آیا میدانستید که از تفاله و پوست لیمو هم میتوان در خوراک دام استفاده و از مزایای آن در عین قیمت مناسب بهره برد.

کمتر دامداری از خواص تفاله و پوست لیمو با خبر است اما بسیاری از دامداران با تجربه از خواص

این نوع تفاله باخبرن و به همین منظور در ترکیب خوراک دام خود از این نوع تغذیه نیز استفاده میکنند.

آنها اعتقاد دارند طعم خوب لیمو و ویتامین های موجود در آن، دام را به مصرف خوراک با لذتتر ترغیب میکند

و همین امر در زمان پرواربندی گاو و گوسفند کمک شایانی به افزایش وزن دام خواهد کرد.

گرفتن تلخی پوست لیمو ترش

برای گرفتن تلخی پوست لیمو، یک قابلمه آب روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا به جوش آید،

سپس مواد میانی لیمو ترش را خالی کنید و پوست لیمو‌ها را درون آب در حال جوش بیندازید تا بجوشد.

پس از ۵ دقیقه آن را با آب سرد آبکش کنید.

این کار را دو مرتبه تکرار کنید تا تلخی آن کامل گرفته شود.

سپس آن‌ها را حداقل به مدت ۲۴ ساعت روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا خشک شوند.

می‌توانید کمی نمک روی آن‌ها بپاشید تا هم زودتر خشک شده و هم خراب نشوند.

پس از خشک شدن، پوست لیمو‌ها آماده برای تهیه ترشی و استفاده‌های دیگر است.

پوست لیمو ترش سرطان

خیلی ها نمی دانند، پوست لیمو ترش در پیشگیری و درمان سرطان به کار می رود.

پوست لیمو ترش حاوی سالوسترول و لیمونین است که علیه سلول های سرطانی موجود در بدن مبارزه می کند.

پوست لیمو ترش حاوی مقدار زیادی بیوفلاونوییدهای مرکبات است

که منبع بسیار قوی برای مبارزه با استرس اکسیداتیو در بدن می باشد.

مردم به ندرت آگاهی دارند که از پوست لیمو در جلوگیری و درمان سرطان استفاده می شود.

پوست لیمو حاوی سالوسترول Q 40 و لیمونن می باشد که با سلول های سرطانی موجود در بدن مبارزه می کند.

پوست لیمو ترش برای ترشی

طرز تهیه ترشی پوست لیمو بسیار ساده است

اگر با روش گرفتن تلخی پوست لیمو و ادویه‌های مخصوص این ترشی آشنا باشید.

ترشی پوست لیمو علاوه بر طعم خوب، خواص بسیاری نیز دارد.

پوست لیمو به خاطر خواص زیادی که دارد بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

یکی از استفاده‌های پوست لیمو تهیه ترشی از آن است.

شما می‌توانید زمان آبگیری لیمو ترش پوست‌های آن را نگه داشته و درون آن را کامل خالی کنید تا فقط پوست آن باقی بماند.

سپس آن‌ها را برای تهیه ترشی مورد استفاده قرار دهید.

قبل از اینکه هر گونه استفاده‌ای از پوست لیمو ترش بکنید باید تلخی آن را بگیرید.

برای گرفتن تلخی پوست لیمو، یک قابلمه آب روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا به جوش آید،

سپس مواد میانی لیمو ترش را خالی کنید و پوست لیمو‌ها را درون آب در حال جوش بیندازید تا بجوشد.

پس از ۵ دقیقه آن را با آب سرد آبکش کنید. این کار را دو مرتبه تکرار کنید تا تلخی آن کامل گرفته شود.

سپس آن‌ها را حداقل به مدت ۲۴ ساعت روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا خشک شوند.

می‌توانید کمی نمک روی آن‌ها بپاشید تا هم زودتر خشک شده و هم خراب نشوند.

پس از خشک شدن، پوست لیمو‌ها آماده برای تهیه ترشی و استفاده‌های دیگر است.

ادویه ترشی پوست لیمو

انواع ترشی‌ها را با ادویه‌های مخصوص به خود درست می‌کنند.

ادویه و سبزیجات لازم و مناسب برای ترشی پوست لیمو گلپر، نعنا خشک، گشنیز، فلفل سیاه یا قرمز، زردچوبه و نمک است.

شما این ترشی را می‌توانید بدون ادویه یا با ادویه و سبزیجات درست کنید که در ادامه دو روش تهیه برای آن گفته شده است.

طرز تهیه ترشی پوست لیمو ترش

پوست لیمو ۱ فنجان

سرکه ۳ فنجان

گلپر نصف قاشق چایخوری

نعناع نصف قاشق چایخوری

گشنیز، فلفل سیاه و نمک به میزان لازم

زمان لازم برای آماده شدن ترشی یک ساعت

دستور تهیه

ابتدا تلخی پوست لیمو‌ها را به روش گفته شده بگیرید و آن‌ها را خشک کنید.

پس از یک الی دو روز که آب پوست لیمو‌ها گرفته شد سرکه را بجوشانید تا چند قل بخورد.

سپس پوست لیمو‌ها را در یک ظرف شیشه‌ای یا پلاستیکی بریزید و به آن نعناع، گلپر، گشنیز و فلفل اضافه کنید.

در ظرف را محکم ببندید و آن را یک ماه در یک محیط خشک و خنک نگهداری کنید تا ترشی شوند.

پس از یک ماه می‌توانید ترشی را با انواع غذا‌ها میل کنید.

پوست لیمو ترش برای سفیدی دندان

پوست لیمو ترش همچنین برای بهداشت دهان و دندان مفید است.

کمبود ویتامین C مشکلاتی نظیر خونریزی لثه، اسکوروی و التهاب لثه را به وجود می آورد.

پوست لیمو سرشار از اسیدسیتریک می باشد که می تواند کمبود ویتامین C موجود را تامین کند

و علاوه بر آن با مشکلات شناخته شده دهان و لثه به مبارزه بپردازد.

قطعا داشتن یک لبخند سفید و زیبا، باعث افزایش اعتماد به نفس شما خواهد شد.

فقط کافی است تا قسمت داخلی پوست لیمو را روی دندان هایتان بمالید تا بدرخشند!

توجه داشته باشید که این می تواند باعث آسیب به مینای دندان نیز شود و ممکن است دندان شما را به چنین کاری حساس کند.

آن را برای موارد خاص زمانی که شما نیاز به یک لبخند واقعا سفید دارید، استفاده کنید و از مصرف بیش از اندازه آن اجتناب کنید.

پوست لیمو ترش برای مژه

شما می توانید با به کار بردن پوست لیمو ترش نیز به مژه هایتان حجم دهید.

پوست لیمو ترش غنی از ویتامین C، B، فولیک اسید و دیگر مواد مغذی می باشد که رشد مژه ها را تسریع می کنند.

همچنین وقتی در روغن زیتون یا روغن کرچک ریخته می شود،

می تواند به تقویت خواص پاک کنندگی و تقویتی این روغنها کمک کند.

۱ قاشق غذاخوری پوست لیمو ترش تقریبا خشک را درون یک ظرف دربسته بریزید.

مقدار کافی روغن زیتون و روغن کرچک را درون این ظرف بریزید، طوری که پوست لیمو درون این روغنها شناور گردد.

اجازه دهید این مواد به مدت ۲ تا ۳ هفته باقی بمانند.

با استفاده از یک برس ریمل قدیمی و تمیز، این روغن را قبل از خواب به مژه هایتان بمالید.

بگذارید این روغن تا صبح روی مژه هایتان باقی مانده و در هنگام صبح با آب گرم شستشو دهید.

این درمان را هرشب و به مدت چند ماه ادامه دهید تا نتیجه دلخواه به دست آید.

پوست لیمو ترش در غذا

یک روش دیگر, انجماد پوست و رنده کردن آن ها به قطعات واقعاً ریز است.

وقتی این کار را کردید, آن ها را روی غذای خود بریزید و همانطور که می خواهید غذا بخورید.

رنده کردن پوست مرکبات، طعم میوه ای را به غذا می دهند و به شما اجازه می دهد از غذای خود بهتر لذت ببرید.

توجه داشته باشید که دانه های لیمو بسیار تلخ هستند، پس حتما آنها را دور بریزید.

یک قابلمه را با آب داغ پر کنید و پوست لیمو را درون آن بریزید و بگذارید تا یک ساعت بماند تا مطمئن شوید که لیمو به طور کامل در آب حل شده است.

از این تکه های یخ برای آب میوه های خود استفاده بکنید و از طعم کاملاً متفاوت آن لذت ببرید.

پوست لیمو ترش در آب جوش

برای گرفتن تلخی پوست لیمو، یک قابلمه آب روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا به جوش آید،

سپس مواد میانی لیمو ترش را خالی کنید و پوست لیمو‌ها را درون آب در حال جوش بیندازید تا بجوشد.

پس از ۵ دقیقه آن را با آب سرد آبکش کنید.

این کار را دو مرتبه تکرار کنید تا تلخی آن کامل گرفته شود.

سپس آن‌ها را حداقل به مدت ۲۴ ساعت روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا خشک شوند.

می‌توانید کمی نمک روی آن‌ها بپاشید تا هم زودتر خشک شده و هم خراب نشوند.

پس از خشک شدن، پوست لیمو‌ها آماده برای تهیه ترشی و استفاده‌های دیگر است.

Check Also

شعر مولانا در مورد مرگ مادر و شعر در وصف مادر از مولانا و شعر نو در مورد فراق مادر

شعر مولانا در مورد مرگ مادر شعر مولانا در مورد مرگ مادر ؛ شعر در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *