دوغ در رژیم کتوژنیک و اضافه کردن دوغ به رژیم کتوژنیک برای کاهش وزن

دوغ در رژیم کتوژنیک

دوغ در رژیم کتوژنیک ؛ اضافه کردن دوغ به رژیم کتوژنیک برای کاهش وزن همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

دوغ در رژیم کتوژنیک

️کره و خامه و سرشیر و دوغ – اگه محلی و ارگانیک باشه (اونایی که از شیر گاو علف خورده تهیه شدن) در رژیم کتوژنیک مجاز است.

آشنایی با دیگر خواص دوغ

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص دوغ آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با خواص دوغ

دوغ یک نوشیدنی سالم و سنتی نزد ما ایرانیان است‌.این نوشیدنی محبوب که به طور سنتی در فرآیند تولید کره از ماست به دست می‌آید، در ترشح سروتونین نقش موثری داشته و مصرف آن باعث رفع افسردگی و خواب راحت‌تر در شب می‌شود. دوغ هایی سنتی خیلی بهتر از دوغ های صنعتی هستند بیشتر بدلیل احتمال آلودگی های میکروبی در بسته بندی آنها است. از اینرو سعی نمایید دوغ های سنتی را بیشتر استفاده نمایید.

ماست و نمک را در پارچ مخلوط کرده سپس با استفاده از همزن این ترکیب را یک دست کنید. نعناع خشک، نمک، گل محمدی، پونه کوهی و آب گازدار را به این ترکیب نیز اضافه کنید. آن را باید خنک سرو کنید. از مزایای دوغ برای سلامتی می توان به موارد زیر اشاره کرد: دوغ به سلامت دندان ‌ها و استخوان ‌ها کمک می کند دوغ به دلیل دارا بودن کلسیم به استحکام استخوان‌ ها و پیشگیری از پوکی استخوان کمک می‌ کند. مواد معدنی موجود در دوغ با قابلیت جذب بالا به سلامت استخوان ‌ها و دندان ‌ها و پیشگیری از پوکی استخوان نیز کمک می ‌کند.

دوغ در گذشته یکی از فراورده‌های جانبی کره محسوب می‌شد. برای تهیهٔ آن، ابتدا ماست پرچرب را با آب رقیق می‌کردند، سپس با استفاده از مشک، چربی آن جدا شده و باقی‌مانده به‌عنوان دوغ مصرف می‌شد. امروزه با تغییر در روند تولید کره به لحاظ تکنولوژی، روش تولید دوغ نیز به‌عنوان نوشیدنی تخمیری شیری تغییر یافته‌است. تولید صنعتی دوغ بدون گاز و دوغ گازدار در ایران سابقه‌ای بیش از چهل سال دارد و با توجه به نحوه تولید این فراورده، می‌توان آن را به انواع زیر تقسیم کرد: دوغ، دوغ گازدار، دوغ حرارت دیده بدون گاز، دوغ حرارت دیده گازدار و دوغ کفیر. دوغ وماست گلپایگان از معروفترین است. در حال حاضر، استاندارد بین‌المللی این نوشیدنی به نام ایران ثبت شده و به عنوان میراث فرهنگی غذا شناخته می‌شود.

خواص دوغ بعد از غذا

تحقیقات نشان می دهد که مصرف دوغ بعد از غذا تا حد زیادی میزان جذب آهن را بالا می برد. بر خلاف چای که بعد از خوردن غذا، نوشیدن آن مضر است و جذب آهن را مختل می کند، نوشیدن دوغ بعد از غذا توصیه می شود. دوغ از رشد بسیاری از باکتری های مضر در سیستم گوارشی انسان جلوگیری می کند. نوشیدن دوغ همچنین بوی بد دهان را از بین می برد. دوغ دارای ویتامین های B و D است که به تامین ویتامین ها در بدن کمک می کند. در طب سنتی، توصیه شده است که همراه با غذاهای گوشتی، دوغ مصرف نشود چون ممکن است به درد مفاصل بینجامد. اما می توان این نوشیدنی را با یک فاصله زمانی از غذای گوشتی مصرف کرد.

نوشیدن دوغ پس از مصرف غذاهای گوشتی می تواند در برخی مواقع می تواند باعث بیماری درد مفاصل شود. توصیه می شود مصرف دوغ به عنوان یک نوشیدنی سالم، بیشتر در فصل های گرم سال استفاده شود و همچنین در مصرف آن نیز زیاده روی نشود.

خواص دوغ در شب

دوغ به هضم غذا در شب کمک می کند و التیام بخش نیز است. دوغ به گردش بهتر خون در بدن انسان کمک می کند.می‌توانید شب ها قبل از خواب، با یک پنبه‌ی آغشته به دوغ، پوست خود را از گرد و خاک و آلودگی پاک کنید و سپس با آب بشویید. اسیدلاکتیک موجود در دوغ برای از بین بردن لکه های پوست عالی است. استفاده موضعی از دوغ باعث می شود که لکه‌های پوستی و ناشی از نور خورشید بدون اینکه پوست خشک شود، از بین بروند.

خواص دوغ در تابستان

مصرف دوغ در تابستان و گرمای هوا بسیار توصیه می‌شود. گرمازدگی و علائم آن از جمله سردرد، عطش، ضعف و خستگی یکی از معضلات هوای گرم است که می توان آن را با نوشیدن دوغ التیام بخشید. پس در کنار آب فراوان برای مبارزه با کم آبی بدن، دوغ را به عنوان یک جایگزین مناسب برای نوشیدنی‌های کافئین دار فراموش نکنید.

خواص دوغ و خرما

درباره خواص دوغ و خرما اطلاعات زیادی در دسترس نیست اما مصرف خرما با ماست بسیار مضر است. ماست و خرما خواص خیلی زیادی دارند به شرطی که جداگانه مصرف شوند و خوردن آنها با هم خوب نیست و مضر است.متخصصان می گویند که خوردن این دو ماده می تواند موجب ایجاد حساسیت شدید در بدن شود و منجر به دردهای شکمی سخت شود.

خواص دوغ و گوشفیل

گوشفیلی یک غذای تقریبا شیرین است که از خمیر تهیه شده و به شکل سنتی در ایران همراه دوغ میل می‌کنند و ترکیب طعم شیرین و شور و ترش این دو بسیار خاص و دلپذیر است.

به گفته‌ی برخی از اطبای طب سنتی چون شیخ بهایی و ابن سینا، ترکیب دوغ و گوشفیل اصفهان علاج بیماری‌های فشارخون است؛ زیرا خوردن این ترکیب مانند سرم قندی و نمکی به بدن کمک می‌کند تا فشار خون منظمی داشته باشد. در واقع دو طعم شوری و شیرینی در کنار هم باعث می‌شود تا فشار خون فرد تنظیم شده و به حالت نرمال خود برگردد. ناگفته نماند که دوغی که به همراه گوشفیل نوشیده می‌شود باید مخلوط دوغ محلی و برگ گل سرخ و نعناع باشد.

خواص دوغ و نعنا

در تولید برخی از دوغ‌ها از نعناع استفاده می‌کنند. نعنا دارای طبیعت گرم می باشد، و مصرف آن مزایای فراوانی در جهت سلامتی دارد. فواید نعنا در دوغ :نعنا،دارای اثربخشی فراوان بر دردهای دستگاه گوارش شامل درد معده، روده، نفخ، دل‌پیچه، تهوع و اسهال است. نعنا، اشتها‌برانگیز و نشاط‌آور بوده و برای درمان سرماخوردگی، آنفلوآنزا، سرفه، ناراحتی‌های روحی و عصبی، بواسیر، تپش قلب و سکسکه نیز مفید است. نعنا دارای ماده ای به نام منتول است که احساس خنکی در دهان ایجاد می کند. استفاده از نعنا در دوغ برای بی خوابی، کم خوابی و ناراحتی های شبانه یک داروی موثر است. با این حال باید در مصرف آن احتیاط کنید زیرا مصرف بیش از حد نعناع می‌تواند باعث تحریک خونریزی شود.

دوغ حاوی نعنا و پونه، به ترشح شیره معده و هضم غذا کمک می‌کند و نفخ حاصل از دوغ را رفع و دل پیچه را التیام می‌بخشد. این دوغ خنک کننده محیط دهان بوده و به گردش هر چه بهتر خون کمک کرده، مجاری گوارشی را ضدعفونی و برای رفع سکسکه و اسهال ناشی از گرمی هوا نافع و به عملکرد مطلوب کبد کمک می‌کند.

خواص دوغ و زردچوبه

با استفاده از پروتئین شیر و اسید لاکتیک موجود در دوغ می‌توان از شر ناخالصی‌ها و سلول‌های مرده پوست خلاص شد. همچنین اسید لاکتیک درخشش طبیعی از دست رفته‌ی پوست را باز می‌گرداند و باعث می‌شود پوستی روشن و صاف داشته باشید. برای بهره‌مندی از این خاصیت دوغ، ابتدا ۱ فنجان از آرد گندم و یک قاشق چای‌خوری زردچوبه را با مقدار کافی دوغ مخلوط کنید تا به صورت یک خمیر صاف در‌آید. با استفاده از انگشتان مرطوب این ماسک را روی پوست صورت بمالید و اجازه دهید تا خشک شود و سپس آن را با آب شست‌و‌شو دهید. برای روشن شدن پوست از این ماسک هفته‌ای یک بار استفاده کنید. روش دیگر این است که، مقداری زعفران را با نصف فنجان دوغ مخلوط کنید و این ترکیب را ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا کاملا ترکیب شوند. حالا این ترکیب را به آرامی روی پوست خود ماساژ دهید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه روی پوست بماند و سپس کامل آبکشی نمایید. برای اثر بخشی خوب از این ترکیب روزی یک‌ بار استفاده کنید.

خواص دوغ و ماست

ماست یک ماده تخمیر شده است و به همین دلیل دارای موادی همچون کلسیم، پروتئین، ویتامین ب۶، ریبوفلاوین، ویتامین ب۱۲، روی و لاکتیک است و چربی کمی هم دارد. ماست میتواند با پاکسازی پوست کمک شایانی به زیبایی شما داشته باشد. به همین دلیل ماسک ماست بسیار موثر است و مناسب همه انواع پوست (حتی پوست های حساس) میباشد.ماست و عسل: فواید اسرار آمیز ترکیب ماست و عسل

نوشیدن دوغ دارای فواید زیادی است. در زیر به برخی از مهمترین فواید دوغ خوردن اشاره شده است: – دوغ دارای ویتامین های B و D است از اینرو می تواند در تامین این ویتامین ها به بدن کمک نماید. – دوغ از رشد و نمو بسیاری از باکتری های مضر در سیستم گوارشی انسان جلوگیری می نماید. – دوغ هایی سنتی خیلی بهتر از دوغ های صنعتی هستند بیشتر بدلیل احتمال آلودگی های میکروبی در بسته بندی آنها است. از اینرو سعی نمایید دوغ های سنتی را بیشتر استفاده نمایید. – دوغ به هضم غذا کمک می کند و التیام بخش نیز است. – دوغ به گردش بهتر خون در بدن انسان کمک می کند. – برخی از سردردها که ناشی از گرمی هوا می باشد، با نوشیدن دوغ التیام می یابد. – نوشیدن دوغ از بوی بد دهان نیز جلوگیری می کند.

خواص دوغ و پونه

دوغ حاوی نعنا و پونه، به ترشح شیره معده و هضم غذا کمک می‌کند و نفخ حاصل از دوغ را رفع و دل پیچه را التیام می‌بخشد. این دوغ خنک کننده محیط دهان بوده و به گردش هر چه بهتر خون کمک کرده، مجاری گوارشی را ضدعفونی و برای رفع سکسکه و اسهال ناشی از گرمی هوا نافع و به عملکرد مطلوب کبد کمک می‌کند.

Check Also

خواص مارچوبه و عسل و ترکیب گیاه مارچوبه با عسل چه خاصیتی دارد

خواص مارچوبه و عسل خواص مارچوبه و عسل ؛ ترکیب گیاه مارچوبه با عسل چه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *