تلخی کاهو فرانسوی ؛ چرا کاهو فرانسوی را میکاریم تلخ میشود

تلخی کاهو فرانسوی

تلخی کاهو فرانسوی ؛ چرا کاهو فرانسوی را میکاریم تلخ میشود همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

تلخی کاهو فرانسوی

اگر کاهو تلخ شده، میتونید اون رو حدود ۱۵ دقیقه داخل آب نمک سرد قرار بدید. با این کار تلخی کاهو گرفته میشه!

از بین بردن پلاسیدگی کاهو و کرفس کمی آبلیمو در آب سرد ریخته، سپس کاهو و کرفس را در آن خیس کنید و چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا تازگی خود را به دست آورد.

جلوگیری از پلاسیده شدن هویج قبل از گذاشتن هویج درون یخچال سر و ته هویج را ببرید. سر هویج رطوبت آن را گرفته، هویج را خشک و پلاسیده میکند.

پوست کندن گوجه فرنگی ابتدا گوجه‌ها را به مدت ۸ ثانیه داخل آب جوش قرار دهید و بعد آن را داخل آب سرد بیاندازید . پوست گوجه‌ها براحتی جدا میشود.

پوست کندن سیر میتوانید سیر را برای چند دقیقه داخل آب گرم قرار دهید تا پوست آن براحتی جدا شود. راه دیگر این است که با گوشتکوب ضربه‌ای آرام به سیر بزنید تا پوست آن راحت جدا شود.

پوست کندن باقالا راه اول: با کارد آشپزخانه از بالا تا پایین باقالای درسته را خراش دهید. با فشاری مختصر مغز باقلا بیرون خواهد پرید.

راه دوم: برای جدا کردن پوست دوم باقالا روی پوست اول آن کمی نمک بپاشید و پس از پنج دقیقه پوست را جدا کنید.

آشنایی با دیگر خواص کاهو فرانسوی

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص کاهو فرانسوی آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با کاهو فرانسوی

کاهو فرانسوی از انواع کاهوی رومی و یکی از پرمصرف ترین سبزیجات سالادی جهان است که به رنگ قرمز یا بنفش دیده می شود.

کاهو فرانسوی به کاهش فشار خون بالا کمک می کند، برای لاغری و کاهش وزن مفید بوده و باعث سلامت قلب می شود.

کاهو فرانسوی شبیه به کاهوی برگ قرمز است زیرا به این نوع کاهو تعلق دارد.

هر دوی این سبزیجات از هندوستان آمده‌ و به عنوان قدیمی‌ترین سبزیجات سالادی شناخته می‌شوند.

کاهو فرانسوی قرمز با ظاهری چین‌ دار و فرفری از قدیمی‌ترین سبزیجات شناخته شده در جهان است که در ایران بیشتر به عنوان سبزی سالاد و در بعضی موارد تهیه دلمه استفاده می‌شود. علاوه بر کاهو فرانسوی قرمز نوع سبز رنگ این کاهو نیز در فروشگاه های اینترنتی موجود است.

دلیل رنگ قرمز این کاهو وجود آنتوسیانین در آن است. این ماده در پرتقال توسرخ و کیوی توسرخ هم وجود دارد. کاهو فرانسوی طعم ملایم و مقدار کمی تلخ دارند؛ اما به سالاد طعم دلنشینی می‌دهند. برداشت این نوع کاهو ۴۰ الی ۵۰ روز بعد از کاشت امکان‌پذیر است.

کاهو فرانسوی برای پیشگیری از نقرس

کاهوی فرانسوی یکی از منابع عالی ویتامین سی بوده و مصرف آن احتمال ابتلا به بیماری نقرس را کاهش می دهد.

تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد که مصرف بالای ویتامین سی خطر ابتلا به بیماری نقرس را کاهش می‌دهد.

خواص کاهو فرانسوی برای بهبود آبرسانی به بدن

نوشیدن آب کافی برای سلامت بدن بسیار ضروری می باشد. برخی سبزی‌ها مانند کاهوی فرانسوی باعث آب‌رسانی بهتر بدن می شود. کاهو دارای ۹۶ درصد آب می باشد. آب موجود در این سبزی باعث شده تا از گرسنگی جلوگیری کرده و بهبود سلامت بدن را به دنبال دارد.

کاهو فرانسوی برای کاهش فشار خون

مطالعات انجام‌شده نشان می‌دهد که یک رژیم غذایی سرشار از پتاسیم می‌تواند به کاهش فشار خون کمک کند. کاهو فرانسوی سرشار از پتاسیم بوده که به کاهش استرس و رگ‌های خونی کمک کرده و با کاهش فشارخون می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش دهد.

خواص کاهو فرانسوی برای پیشگیری از سندرم پای بی قرار

همان‌طورکه می‌دانید کمبود آهن در بدن یکی از علت‌های اصلی ابتلا به سندروم پای بی‌قراری می باشد.

تحقیقات انجام‌شده در این زمینه نشان می‌دهد که سبزیجات سرشار از آهن بوده که می‌توانند خطر ابتلا به این بیماری‌ها را کاهش دهد.

کاهو فرانسوی برای افسردگی

کاهوی قرمز به دلیل داشتن انواع ویتامین‌های گروه ب باعث کاهش استرس و اضطراب شده و برای درمان افسردگی مؤثر می باشد.

خواص کاهو فرانسوی برای سلامت قلب

مطالعات انجام شده ارتباط مستقیمی بین مصرف کاهوی قرمز و سلامت قلب را نشان نمی‌دهد اما برخی مواد مغذی موجود در آن برای سلامت قلب مفید می باشد.

کاهوی قرمز به دلیل داشتن پتاسیم و منیزیم به آرامش عضلات قلب کمک کرده و باعث بهبود سلامت قلب می شود.

کاهو فرانسوی برای درمان کم خونی

ویتامین ب شش موجود در این سبزی به افزایش تولید گلبول‌های قرمز در بدن کمک کرده و می‌تواند با افزایش اکسیژن رسانی باعث درمان کم‌خونی شود.

خواص کاهو فرانسوی برای کاهش وزن و لاغری

کاهوی قرمز دارای کالری پایینی بوده که علاوه بر این به دلیل داشتن فیبر موجود باعث کاهش اشتها می شود.

با جلوگیری از پرخوری می‌تواند به لاغری و کاهش وزن کمک کند.

خواص کاهو فرانسوی در بارداری

کاهو حاوی مقادیر بالایی فولات است که برای سلامتی زن حامله مفید است و از نقایص مادر زادی در جنین پیشگیری می کند.

ویتامین K موجود در کاهو خونریزی پس از زایمان را کاهش می دهد. فیبر موجود در کاهو می تواند از یبوست در زنان باردار پیشگیری کند.

برای مادران باردار مصرف کردن مواد غذایی از اهمیت خاصی برخوردار است.

در این خصوص باید گفت که خواص کاهو در دوران بارداری باعث شده است که مصرف کردن آن برای مادران باردار توصیه شود.

فولات یکی از مهم‌ترین ترکیبات وجود در کاهو است که فواید زیادی برای رشد جنین دارد و می‌تواند یک بارداری سالم به دنبال داشته باشد.

بر اساس مطالعات انجام شده روی خواص کاهو مشخص شده است که فولات موجود در آن،

می‌تواند به رشد لوله عصبی در جنین و همچنین شکل‌گیری درست چهره کودک و دریچه‌های قلب تأثیر مثبتی داشته باشد.

بر همین اساس گفته می‌شود که کمبود فولات یا نوعی از ویتامین ب که بیشتر با ویتامین ب ۹ شناخته می‌شود،

منجر به شکاف مادرزادی مهره‌ها در نوزاد می‌شود.

علاوه بر این، نبود آهن و عامل فولات در بدن مادر نیز می‌تواند موجب بروز مشکلات سلامتی شود.

خواص کاهو برای مادر نیز غیرقابل انکار است چرا که سطح بالای فولات و دیگر ویتامین‌های موجود در آن،

به سیستم ایمنی بدن مادر کمک فراوانی در دوران بارداری می‌کنند.

البته در این خصوص باید اضافه کرد که دانستن خواص کاهو برای مصرف کردن آن توسط مادران باردار کافی نیست

و شما باید بر اساس توصیه‌های پزشک خود مواد غذایی را تغییر دهید.

برای درمان دیابت بارداری حتما قبل از صرف غذا از سالاد بدون سس یا موادغذایی کم کالری مانند کاهو، کرفس و سوپ های ساده و کم کالری استفاده کنید.

Check Also

فصل برداشت انزروت و چه موقع از سال میتوان انزروت را برداشت کرد

فصل برداشت انزروت فصل برداشت انزروت ؛ چه موقع از سال میتوان انزروت را برداشت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *