انواع غذا با سیر کوهی و چه نوع غذاهایی را می توان با سیر کوهی درست کرد؟

انواع غذا با سیر کوهی

انواع غذا با سیر کوهی ؛ چه نوع غذاهایی را می توان با سیر کوهی درست کرد؟ همگی در سایت دیماکلاب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

انواع غذا با سیر کوهی

والک پلو غذای بومی تهران است.

مواد لازم برای درست کردن والک پلو

برنج : (۴ پیمانه)

والک : (۵۰۰ گرم)

ساقه سیر تازه :(۲ شاخه)

روغن :(۳ تا ۴ قاشق سوپخوری)

نمک : (به میزان لازم)

طرز تهیه والک پلو

ابتدا برنج را بشویید و با آب و نمک به مدت چند ساعت خیس دهید.

والک ها را هم بشویید و در صافی بریزید و پس از اینکه آب اضافه آن رفت ، به صورت درشت خرد کنید.

داخل قابلمه ای ۲ لیتر آب بریزید . آب برنج را خالی کنید و به همراه مقداری روغن پخت و پز

و والک های خرد شده داخل قابلمه آب بریزید.حرارت زیر قابلمه را بالا ببرید تا آب بجوشد

و برنج آب را بکشد.بعد از جمع شدن آب برنج ، حرارت را کم کنید

و دم کنی روی در قابلمه بگذارید و منتظر بمانید تا برنج به آرامی دم بکشد.

اگر بخواهید این برنج خوش عطر تر شود میتوانید به برنجتان سیر تازه هم اضافه کنید.

همچنین این پلو را در کنار گوشت مغز ران گوسفند سرو کنید.

آشنایی با دیگر خواص سیر کوهی در طب سنتی

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص سیر کوهی آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با سیر کوهی

سیر کوهی (با نام علمی: Allium ampeloprasum Var Iranicum)، گیاهی علفی است که طعم تند آن شبیه به پیاز و سیر است

و خودش شبیه تره می باشد. خام آن را می توان، مانند سبزی همراه با خوراک خورد.

همچنین از آن در پخت کلانه هم استفاده می شود.

اگر در دشت روییده باشد آن را «کورایه» و اگر در کوه روییده باشد به آن «کنیوال» می گویند.

در بعضی مناطق تره کوهی به پیاز کوهی هم معروف است.

تره کوهی در کشور ما در منطقه آذربایجان، کردستان، لرستان، فارس، اصفهان،

چهارمحال و بختیاری و کهگلویه و بویراحمد رشد می کند. همان طور که از اسم آن مشخص است در کوه ها می روید.

تره کوهی، از خانواده ی تره فرنگی است که عطر و طعم قوی تر از پیاز و تره فرنگی دارد.

به همین دلیل در میان آشپزها طرفداران بسیاری دارند.

در زبان ترکی هم به ان سلمه تره می گویند.

خواص سیر کوهی در بارداری و شیردهی

در مورد این گیاه برای استفاده در دروان بارداری تحقیقات کامل نشده است و زنان باردار برای خوردن والک در این دوره باید احتیاط کنند.

از مصرف خودسرانه این گیاه در دروان شیردهی پرهیز کنید و فقط با مجوز پزشک این گیاه را مصرف کنید.

انواع غذا با سیر کوهی

والک پلو غذای بومی تهران است.

مواد لازم برای درست کردن والک پلو

برنج : (۴ پیمانه)

والک : (۵۰۰ گرم)

ساقه سیر تازه :(۲ شاخه)

روغن :(۳ تا ۴ قاشق سوپخوری)

نمک : (به میزان لازم)

طرز تهیه والک پلو

ابتدا برنج را بشویید و با آب و نمک به مدت چند ساعت خیس دهید.

والک ها را هم بشویید و در صافی بریزید و پس از اینکه آب اضافه آن رفت ، به صورت درشت خرد کنید.

داخل قابلمه ای ۲ لیتر آب بریزید . آب برنج را خالی کنید و به همراه مقداری روغن پخت و پز

و والک های خرد شده داخل قابلمه آب بریزید.حرارت زیر قابلمه را بالا ببرید تا آب بجوشد

و برنج آب را بکشد.بعد از جمع شدن آب برنج ، حرارت را کم کنید

و دم کنی روی در قابلمه بگذارید و منتظر بمانید تا برنج به آرامی دم بکشد.

اگر بخواهید این برنج خوش عطر تر شود میتوانید به برنجتان سیر تازه هم اضافه کنید.

همچنین این پلو را در کنار گوشت مغز ران گوسفند سرو کنید.

خواص سیر کوهی برای حافظه

اگر احساس می کنید دچار فراموشی زیاد می شوید موسیر مصرف کنید زیرا که باعث تقویت حافظه می شود.

براساس یافته‌های محققان دانشگاه شاهد، تجویز خوراکی سیر کوهی، هر چند بر توانایی و نگهداری اطلاعات در انبار حافظه و به یادآوری آنها در حیوانات دیابتی تاثیری ندارد ولی موجب بهبود حافظه فضایی حیوانات دیابتی می شود.

این مطالعه با هدف اثر مصرف خوراکی و درازمدت سیر کوهی بر یادگیری و حافظه در موش های صحرایی دیابتی توسط دکتر مهرداد روغنی عضو گروه فیزیولوژی دانشکده پزشکی و مرکز تحقیقات گیاهان داروئی دانشگاه شاهد تهران انجام شد.

در این مطالعه موش های صحرایی نر به چهار گروه کنترل، کنترل تحت تیمار با سیر کوهی، دیابتی و دیابتی تحت درمان با سیر کوهی تقسیم بندی شدند.

یافته ها حاکی از آن است درصد تناوب در گروه دیابتی تحت تیمار با گیاه تفاوت معنی داری را با گروه دیابتی نشان داد.

خلاصه این پژوهش در مجله پزشکی کوثر به چاپ رسیده است.

نحوه مصرف سیر کوهی

به صورت خام یا پخته با همراه با سبزیهای دیگر مصرف می شود.

جالب است بدانید که اغلب مردم تره کوهی را به صورت خشک استفاده می کنند.

این سبزی در طول فصل بهار در کوه ها پیدا می شود

و پس از چیدن و جدا کردن پیاز ها و قسمت های سفید بایستی آن را تمیز بشویید

و اجازه دهید تا آب اضافی به صورت کامل خارج گردد.

سپس ان ها را با استفاذه از هاونگ و یا داخل سبزی خرد کن در حدی که کمی له شوند خرد نمایید

و دقت داشته باشید که نباید سبزی ها ریز خرد شود.

معمولا این روش ها باعث سبز شدن آن ها پس از خشکی کامل خواهد شد.

خواص سیر کوهی برای مو

سیر کوهی با داشتن مقادیر زیادی فلز منگنز به سیاه شدن مو‌های سفید کمک می کند.

بهتر است بدانید که تره کوهی با داشتن مقادیر زیادی فلز منگنز به تدریج به سیاه شدن

موهای سفید کمک خواهد کرد و شما را از شر موهای سفید نجات می دهد.

خواص سیر کوهی برای پوست

پوستپوستمصرف این گیاه برای سلامت و زیبایی پوست مفید بوده،

به دلیل وجود ویتامین ث فراوان به بدن در تولید کلاژن کمک می کند.

اگر از روغن این گیاه به صورت ماساژ موضعی استفاده شود، برای تسکین درد نیش حشرات مفید است.

برای بند آمدن خون بینی کافیست چند قطره از آن را داخل بینی خود بچکانید.

چند قطره از روغن این گیاه را بر روی لکه های پوستی به صورت دورانی ماساژ دهید تا شاهد رفع آن ها باشید.

این روغن برای درمان ترک های پوستی بسیار موثر واقع شده است.

درد آرتروز و مفاصلتان را با ماساژ روغن این گیاه بر روی ناحیه درد برطرف کنید.

پس از ماساژ موضع را گرم نگه دارید و با تکرار این کار به مرور زمان خواهید دید که درد را کمتر حس می کنید.

خواص سیر کوهی برای معده

خوردن تره کوهی با روغن حیوانی برای دفع کرم های معده که علائم آن گویا تهوع بی مورد باشد بسیار مفید است

و رازی می گوید: اگر آب تره کوهی را با آب نعناع مخلوط کنید ۳ روز ناشتا یک استکان بنوشید

تمام بادهای بدن را دفع می کند و ورم پلک چشم را برطرف می کند

و جوشانده ۱۰۰ گرم تره کوهی به خصوص ریشه ی آن با ۱۰۰ گرم گل پامچال

و مصرف آن به مدت ۵ روز برای فراموشکاری و مرض نسیان بسیار مفید است.

Check Also

سرکه سیب و دیابت و مصرف سرکه سیب و دیابت در طب سنتی

سرکه سیب و دیابت سرکه سیب و دیابت ؛ مصرف سرکه سیب و دیابت در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *